N7700, ohjelmaopas korjaus kanavalle jossa ei ohjelmatietoja


Hei,



eli korjaus taikka lisätoiminto N7700 boksille tilanteeseen jossa kanavalla ei ole egp tietoja ja ohjelmaoppaassa kanavan kohdalla ei voi siirtyä katsomaan kyseistä kanavaa. 



Kirjoitushetkellä esimerkki tästä tilanteesta on Travel Channel, jonka kohdalla lukee että "Ei ohjelmatietoja", tällöin boksi ei anna vaihtoehtoa siirtyä katsomaan kanavaa. 



Eli tähän toivoisin korjausta että olisi kuitenkin tämä vaihtoehto siirtyä katsomaan kanavaa mahdollista.
Hyvä idea, ainakin meikäläisen mielestä! Sit vaan lisää tykkäyksiä muilta palstalaisilta!
Piti oikein tarkistaa onko näin, mutta kyllähän tämä puute siellä on. Bonuskanava sallii kanavalle vaihdoin, vaikka ei ole ohjelmatietoja.
Onko tämä oikeasti sellainen idea, joka tarvitsee "tykkäyksiä" toteutuakseen?!



Tuohan on selkeä bugi, korjatkaa se! :smileyangry:
Bonuskanavalla on ohjelmatiedot, eli jatkuvasti vuorokaudessa kaksi "kuukausittain vaihtuva tilauskanava" nimistä ohjelmaa, kestona 00-05 ja 05-24. Travel Channel on oikeasti tyhjä epg tiedoista.
Niinpäs näyttää, katselin vain ettei ohjelmia ole merkitty. Ei noita montaa ole, mistä ei pysty vaihtamaan kanavalle. Itsellä on bugin alaisuudessa myös Teema HD ja FEM HD.
Alkaa olla aika helmee nää ideat.



Siis loistava idea, että tv-kanavaa pitäisi pystyä katsomaan, vaikkei olisikaan ohjelmatietoja?



Ihanko totta, ei kai...?



(Pitäis varmaan laittaa idea, et selkeitä softamogien korjaamisia ei pitäisi pitää uusina ideoina...



Tai siis; vaarallisella polulla ollaan, jos softamogia ei korjata, jos ei tule tarpeeksi kannatusta jossain ihqupajassa!)
Toke, kyllä sitä pystyy katsomaan, mutta kanavalle ei voi siirtyä ohjelmaoppaan kautta. Ainoastaan numeronäppäimillä syöttämällä kanvanumero taikka sitten ylös/alas näppäimillä.
Tässähän on kaksi selvää bugia. Ensinnäkin se EPG ei toimi koska kanavatiedot jää puuttumaan (lähinnä IPTV kanavilta), ja toisekseen kanavaa ei voi valita jos kanavatiedot ei näy. EI PITÄISI VAATIA ENSIMMÄISTÄKÄÄN TYKKÄYSTÄ, korjatkaa vika.
N7700, ohjelmaopas korjaus kanavalle jossa ei ohjelmatietoja
Totaalista korjausta ei tähän ole näillä näkymin tulossa, mutta sitä mukaa kun saamme lisää ohjelmatietoja EPG:hen, alkaa myös OK-nappi näiden kanavien kohdalla toimimaan, jolloin kanavalle voi siirtyä.
jep, jep....



Täysin pielessä taas Elisan toimintatapa.



Jossakin toisessa ketjussa oli että ei teknistä syistä voida tehdä. Tässä tapauksessa tuo ohjelmaopas kuitenkin mitä ilmeisemmin on vain "ohjelma" digiboksissa, jota jo olette aiemminkin muokkailleet, niin miten vaikeaa ja kallista voi olla tällaisen selkeä vian korjaaminen lisäämällä joka ikiselle kanavalle "siirry kanavalle, vaikka mikä olisi" valinta vaikka jollekin värinäppäimelle, jos sitä ei siis ok näppäimen taakse saada.



Näin tässä pikaiset ajatukset tästä tähän väliin.
Sattuipa silmiin etsiessäni erästä toista "ei toteuteta" ideaa, mutta tämähän on nyt korjattu.

Ei tosin tätä kautta, vaan ilmoitettu bugina beta-ryhmässä, mutta klikatkaa nyt ihmeessä toteutetuksi, niin näyttää tilastot vähemmän surullisilta.
Tarkoitatko tuolla beta-ryhmällä, että tämä on nyt korjattu N7800-boksille? 🙂 Tässä ketjussahan on ollut kyse tuosta N7700:sta.
Tarkoitatko tuolla beta-ryhmällä, että tämä on nyt korjattu N7800-boksille? 🙂 Tässä ketjussahan on ollut kyse tuosta N7700:sta.



Eikö muka toimi tuotantoversiolla vieläkään? On ainakin beta-firmiksillä toiminut jo pitkän aikaa sekä 7700 ja 7800 bokseilla.