Toteutettu

Nelonen HD ja FOX HD Viihteeseen

  • 8 kesäkuu 2016
  • 10 kommenttia
  • 931 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Nyt Viihteessä on jo kivasti HD-kanavia, mutta Nelonen HD ja FOX HD -kanavat täydentäisi pakettia hyvin. Onkohan tämmöinen pieni lisäys mahdollista?

Elisan kaapelissahan on Nelonen HD. Entisen Kymenpuhelimen kaapelissa oli Fox HD, ja käsittääsekni joidenkin pienten yhtiöiden valikoimissa edelleen.

Kaapelin kautta livenä saan kyllä Nelonen HD:a katsottua, mutten saa ohjelmoitua tallennuksia.

10 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Fox HD:stä käydään neuvotteluja. Jo vuodesta 2012 alkaen. 😞 ideasi on kyllä hyvä ja kannatettava, mutta tuskin toteutuu.
Käyttäjätaso 4
Varsinkin Nelonen HD (ja miksei FOXikin) olisi todella kova - tuota nelosen teräväpiirtoa kun ei saa maanpäällisenä tulemaan, niin olisi yksi markkinointikeino Elisallekin puskea tuota.

Vuonna 2016 ei haluaisi enää suttua katsella ja ainakin omissa silmissäni tuota Nelosen HD olisi todella kova lisä pakettiin.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Tätä on tosiaan kyselty jo aikaisemminkin. Edellisen kerran Täällä .

Toive on siis kuultu, mutta valitettavati ei ole toistaiseksi ollut asiasta uutta kerrottavaa. Kyselen tästä nyt vielä ja ilmoittelen jos jotain uutta informaatiota olisi saatavilla. : )
Joo, jää moni ohjelma katsomatta foxilta ku on 60 " telkku ja kuva ON sd TASOO. tämäkin Soneralta peruskanavissa
Käyttäjätaso 4
Joo, jää moni ohjelma katsomatta foxilta ku on 60 " telkku ja kuva ON sd TASOO. tämäkin Soneralta peruskanavissa
Näkyyhän niillä olevan noita HD-kanavia hieman enemmän Viihteessä. Ohjelmakartassa yhdellekään Viihteen HD-kanavalle ei ole merkitty tallennusmahdollisuutta.

Elisalla taas suppeampi valikoima, mutta voi tallentaa. En itse katso suorana juuri mitään, koska haluan itse päättää mitä katson ja milloin.

En nyt puolustele kumpaakaan vaihtoehtoa, molemmissa on hyvät ja huonot puolensa. Muista palveluntarjoajista en sano mitään...
Käyttäjätaso 7
Laitetaan sama pyyntö aina vuoden välein ja kerätään se 40 kannatusta.

https://palsta.elisa.fi/ideapaja-57/nelonen-hd-viela-talla-vuosikymmenella-302066

Mä kattelen nykyään NelonenHD:ta särinäViihteen kautta. Ihme et toisille se onnistuu.
Käyttäjätaso 4
Jep, SD-laatu on 75" töllöllä kyllä aivan katsomaton paikka. Tosiaan todella ihme että Soneran viihteessä NElonen HD onnistuu, mutta Elisan kuittaus ideapajan ehdotukseen on "Ei Elisan käsissä" - kenes käsissä se sitten on?
Käyttäjätaso 7
Soneran? 😉
Elisa Viihteestä puuttuu kattava mahdollisuus tallentaa hd-kanavia. Huono palvelu.
Elisa Viihteestä puuttuu kattava mahdollisuus tallentaa hd-kanavia. Huono palvelu.

Ylen HD, MTV3 HD ja vanhemmat digiboksimallit tallentaa EurosportHD kanavaa. NelonenHD ei ole vieläkään mahdollista tallentaa ja maksukanavat on ilmeisesti tekijänoikeiussyistä (SD/HD) estetty tallennus.

Osallistu keskusteluun