Ei toteuteta

Netgem N7700 digiboksiin mahdollisuus muuttaa tekstitysten taustaväriä.

  • 9 helmikuu 2014
  • 5 kommenttia
  • 4778 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
  • Satunnainen osallistuja
  • 16 kommenttia
Ei saa mitään selvää teksteistä, jos ohjelmassa hardsubit valmiina (esim. jenkkiohjelmissa kohdat kun kieli vaihtuu englannista muuksi).

Ei liene mikään maailman vaikein asia toteuttaa.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Käyttäjätaso 2
Onko tulossa mitään muutosta asiaan? Game of thrones ja Vice uudet kaudet alkaneet ja näissä ongelma on jatkuva ja ärsyttävä.
Käyttäjätaso 2
Eikö ketään muuta oikeasti häiritse tämä? 😞
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Ei näköjään herätä suuria tunteita muissa käyttäjissä 😞 Mikäli myöhempää innostusta syntyy, voidaan asiaa toki tarkastella uudelleen.
Käyttäjätaso 1
Ei herätä suuria tunteita.... mitähän tämä tarkoittaa?

Koko foorumi on täynnä   ohjelmaoppaan valituksia?

Se, että täällä joku ei käy ruikuttamassa asiasta ei tarkoita sitä, etteikö opas olisi huono. Senhän näkee (tai ei siis näe) kun sitä vain käytää, ei pitäisi olla kuluttaja että asian huomaa. Luottevuus on ehdottamasti tärkein asia mitä pitäis huomioida, tässä sitä ei ole huomioitu. Huomaa, että kehittäjien keskuudessa ei paljon laatua seurata, muutenhan tälläinen ei menisi  läpi.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
@backmara

Tämä idea koski tekstityksiä ei ohjelmaopasta.

Ohjelmaopas keskustelut eri ketjuissa, ja kyllä herättänyt riittävästi keskustelua. Elisa luvannut korjauksen seuraavaan päivitykseen (taikka ainakin tummaan tekstiin), mutta ei tietoa milloin se julkaistaan. Siis hieman väärään ketjuun kommentoit.

Osallistu keskusteluun