Pidetään mielessä

Netgem7800 aloituskuvat

  • 2 syyskuu 2017
  • 8 kommenttia
  • 603 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Kyllä on vaikeeta erottaa ne siniset kehykset joita on kussakin "kuvassa" joita klikata , että saa sen taikka sen näkymään. Saisi olla erottuvampaa väriä. Kun pitäs saada ohjelma näkyyn vaikka kanava tv 1 niin tuleekin haku. Saisi olla ne kehykset muuta väriä.

8 kommenttia

Hyvä huomio! Pistin tästä ehdotusta eteenpäin selvitykseen, että miten tämä voitaisiin toteuttaa.
Onko ideoita esimerkiksi väristä tai esitystavasta?
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Kuhan näkyy ja erottuu kaikesta muusta. Oon lopen kyllästynyt, että ei saa oikeeta heti vaan aina väärä. Kun ei niitä kehyksiä erota kunnolla. Olisiko semmonen väri paras jota ei oo siellä missään muualla? keltainen?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Paras varmaan olisi jos käyttäjä voisi itse määritellä sen värin mieleisekseen. 🆒
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
niin varmaan on.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Toive on nostettu liiketoimintojen tietoon, mutta toistaiseksi muutosta ei ole tulossa. 🙂
Käyttöliittymän valikot ovat muutenkin kaikkea muuta kuin käyttäjäystävälliset. Asetuksissa kun yrität esim. piilottaa turhia kanavia, kanavista on näkyvissä vain pikkuruiset logot sinistä taustaa vasten eikä niitä erota (isolta) ruudulta vaikka laittaisi nenän kiinni telkkariin. Todella surkeaa.
Edelleen myös odotellaan päivitystä, joka jättäisi piilotetut kanavat piiloon eikä hakisi ja järjestelisi kaikkia kanavia joka yö uudellen. Olen niin kyllästynyt koko v-un kanavavalikkoon, etten juuri edes katso telkkaria nykyään.:@
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Kiitos palautteesta! Kanavapaikkojen piilotus on tosiaan edelleen valitettava bugi, johon myöt itse henk.koht. odotan parannusta.:(
Tällä hetkellä tuon kanavien katoamisen voit estää mahdollisesti sammuttamalla boksi vetämällä töpseli irti seinästä. Eli kun boksi ei ole verkkoyhteydessä, ei se pääse tekemään yöllä päivitystä ja näin ollen kanavat eivät ilmesty tai katoa mihinkään.
Tuosta löytyy sitten omat topicit, eli kannattaa suunnata mahdolliset muut viestit kanaviin liittyen sinne.
Käyttäjätaso 2
7800 aloituskuva on aina virtanapin jälkeen sama. Näytetään milloinkin viimeksi auki ollut kanava pikkuruudussa ja sivuttain pääsee selailemaan tallenteisiin tai muihin palveluihin.

Itse toivoisin tähän muutosta. Mnusta olisi fiksumpaa jos aloitus tapahtuisi aina siitä paikasta jossa oltiin kun virta sammutettiin.

Perusteluni tähän: Omassa käytössäni katselen viihdeboksin kautta joko tallenteita tai tv-kanavien omia tallennesovelluksia, areena, katsomo jne. Joudun nyt aina kelaamaan siihen paikkaan jossa edellisellä katselukerralla olin jatkaakseni esim sarjan seuraavan jakson katselua.

Kun nyt vauhtiin pääsin niin jatkan kysymyksillä/ehdotuksilla:

Jos lisäksi Viihdetallenteissa sarjan jaksot (jotka tallennan aina omiin hakemistoihinsa) näytettäisiin vanhin ensimmäisenä niin säästyisi myös siltä, että vahingossa lukee tuoreimman jakson tekstejä ennenkuin keltaisella napilla lajittelee ne FIFO-järjestykseen. Harmittaa hieman kun näkee viimeisen jakson selitteet ja juonen paljastuksen ennenkuin on vanhat nähnyt.

Ja vielä Katsomo- ja Ruudusta sekä Areenasta. Saisiko valitun kategorian jäljeen annettua ohjelman nimestä pätkää jolla hakeminen nopeutuisi!

Osallistu keskusteluun