NHK World Premium valikoimiin?

Tuote: Sisältöpalvelut

Näin animesta ja Japanilaisesta kulttuurista kiinnostuneena olisin kiinnostunut kyseisestä kanavasta. Euroopassa se toimii nimellä JSTV jota lähetetään Iso-Britanniasta.

Kanava esittää uutisia, urheilua sekä viihdettä. Täällä Suomessahan on paljon animen ja japanilaisesta kulttuurista kiinnostuneita.

Onko enemmän mielessäsi JSTV1 vai JSTV2 vaiko peräti että molemmat noista saataisiin listoille? :)


@Patomiäs Molemmat olisi hyvä saada listalle. Nuo näkyisi kaapeliTV:n sekä Elisa Viihteen kautta. Ja nämä voisi olla oma kanavapakettinsa.


Onko ajatusta mitä paketti vois kustantaa ja tuleeko mieleen muita kanavia mitä tuossa voisi teemallisesti olla yhdessä? :) 


@Patomiäs Se voisi kustantaa min 6 € ja max 14.90 €/kk ja ei tuu kyl mieleen että mitä muita kanavia voisi tuohon pakettiin yhdistää. NHK World kanava on ilmainen niin sitä ei voi laittaa pakettiin ellei sitä muuta maksulliseksi myös.

Tai tuli mieleen et ois kanavapaketti nimeltään Aasia jossa olisi sieltä mantereelta eri maiden TV kanavia jossa toi JSTV olisi yksi niistä.


@Patomiäs Joten.. voisiko laittaa täät toivetta eteenpäin?

Ja sehän me tiedetään että täällä Suomessa vierailee ja jotkut Aasialaisia ja varmasti joitain kiinnostaa mitä omassa kotimaassa tapahtuu.


Malttia, ootellaan nyt hetki vielä miten mahdollisesti kannatusta tulee lisää ja josko kommenttien puolelle tulee lisää näkemyksiä siitä miten tuo voisi toimia parhaiten :) 


Moi @Team_Finland ja muut äänestäneet! :smile:  Tämä idea NHK World Premium :in lisäämisestä on nyt viety eteenpäin. Toivotaan että selvitykseen kuullaan lisätietoa pian! :slight_smile:


Mikäs on tilanne asian suhteen?


Selvitys on edelleen meneillään ja edennyt kanavavalikoimasta vastaavalle taholle, mutta tarkempaa lisätietoa jatkoaskelista emme ole vielä saaneet. 🙁

Koitin herättää tätä sisäistä keskustelua aiheesta ja palaamme asiaan tällä puolen heti kun vastauksia saamme.


Olisi tosi hienoa, jos JSTV tulisi saataville sopuhintaan. Tällä hetkellä jos suoraan tilaa JSTV:n IPTV-version, se maksaa kuukaudessa aivan liikaa


Päivitetty idean tila SelvityksessäEi toteuteta 

Valitettavasti kyseistä kanavaa ei ole tällä erää tulossa palveluumme. Kiitos ideasta kuitenkin!

Ei oo mitään uutta, ettei Elisa toteuta asiakkaiden toiveita


@Keinotekoinen Eli sama pyllyräisen näyttäminen asiakkaiden suuntaan jatkuu mut rahan saaminen on paljon tärkeämpää kuin asiakkaiden kuunteleminen. Voisitte suosiolla lopettaa tän ideapajan kun tämä on pelkkä vitsi kun mikään asiakkaiden ideat ei kelpaa.

Ja mielestäni tota japani kulttuuria pitäisi myös tuoda tänne Suomeen kun tääl vain vallitsee enimmäkseen jenkkiläinen. Myös Eurooppalaista kultturiakin pitää tuua mutta eihän sekään kelpaa, jenkkiläistä sen olla pitää.


EDIT 9.11.2021 // siivottu kieliasua OmaYhteisön yhteisten pelisääntöjen mukaiseksi -draakki


Moikka @Team_Finland, uusien kanavien saaminen valikoimaan ei ole nopea prosessi. Toiveesi on kyllä otettu huomioon ja välitetty eteenpäin. Katsomme ideoiden osalta myös miten paljon muut asiakkaat toivovat samoja asioita, ja siksi ideoissa on kannatusmahdollisuus. Pidetään ehdottomasti tämä toive mielessä, jos uusia kanavahankintoja tehdään. 

Elisa Viihteestä ja Elisa Kaapeli-TV:stä löytyy toki tässäkin ideassa aikaisemmin mainittu englanninkielinen japanilainen uutis- ja ajankohtaiskanava NHK World (Elisa Viihde kanavapaikka 544, Elisa KTV kanavapaikka 74) japanilaisesta kulttuurista kiinnostuneille.


@freesoul NHK World on kanavana varsin tylsä, suurin osa kanavan sisällöstä on uutisia. NHK Newsline, Newsline in Depth, Newsroom Tokyo jne.. Suuriimmaksi osaksi nuo uutiset eivät edes ole Japanista, vaan kuten kanavan nimestä voi päätellä.. Koko maailman uutiset.

Ja kanavalta tulee muutenkin hyvin paljon ohjelmaa millä ei ole mitään tekemistä japanilaisen kulttuurin kanssa. Varsinainen japanilaiseen kulttuuriin liittyvä sisältö on kanavalla hyvin pientä


Itsekin suurena Japani fanina olen kyllä tämän kanavahankinnan puolella! Täytyy kuitenkin muistaa, että kaikki asiat eivät ole sormia napsauttamalla valmista kauraa puitavaksi vaan on useimmiten kiinni monestakin seikasta. Bisnes on bisnes ja Mooses on Mooses. Toivotaan kuitenkin, että mahdollisesti tulevaisuudessa tämä kanava listaltamme vielä löytyy 😊


@freesoul @Lautturi Tota en kyllä usko että muka tulevaisuudessa tulee. Toi että on otettu huomioon ja et tulee joskus tulevaisuudessa niin taitaa vain tarkoittaa että se on laitettu mappi Ö:hön kuten muutkin pidetään mielessä ja ei toteuteta statuksen saaneet. Joita ei tulla koskaan toteuttamaan.

Ette vaan myönnä että teitä ei kiinnosta palvelun kehittäminen.

Oon samaa mieltä mitä Tomara tos sanoi NHK World kanavalla on lähinnä uutiskanava jossa se haluamani Japani kulttuuri on olematon.


Melkoisen pieneen aisiakaskuntaan tuo Japanikulttuurijuttukin koskettaisi.


Melkoisen pieneen aisiakaskuntaan tuo Japanikulttuurijuttukin koskettaisi.

 

Mitä sitten? Pitäähän myös niitä pieniä tai vähemmistöön kuuluvia asiakkaitakin palvella sillä onhan nekin samoja asiakkaita kuten muutki.

Pitäisikö lopettaa ruotsinkielisten palveleminen kun ne on vähemmistö Suomessa? Vaikka lain mukaan Suomi on kaksikielinen maa ja virkamiehet pitää palvella molemmilla kielilllä.