Pidetään mielessä

Nopeutta ja vakautta digiboxin käyttöön

  • 6 heinäkuu 2018
  • 4 kommenttia
  • 698 katselukerrat

Mo!, ehdottaisin että tallennukset pakattaisiin ennen kuin ne ladataan bittiavaruuteen eli verkkolevylle näin kaikkien käyttäjien tallennusten katsominen sekä digiboksin yleinen käyttö nopeutuisi eikä tökkisi joka käänteessä, kuin tallenne olisi pienempi kooltaan koska esim HD-kuva syö *aatanasti levytilaa...ja kuten tiedetään mitä suurempi tiedosto sen hitaampaa on lysti...YT: Walleystone

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kiitos ideasta, vein tämän eteenpäin. 🙂
Mo! Mits, hieno juttu Kiitos! ja ole hyvä...
YT: Walleystone
Käyttäjätaso 3
Juttu kait toimii niin, että ei se pakkaus auta vaan huonontaa asiaa, boxin rauta kesy ja joutuu sen purkaan, nythän se puskuroidaan ja sitä näytetään, pätkimistä jos ilmenee se on netin nopeudesta kiinni, tai boxin softasta. Pakkauksen purkuun noi boxit ei kykene, tehonsa puolesta. Sekottaa sen lopullisesti.
Käyttäjätaso 4
Meidän kehitykseltä tuli vielä kyselyä, että haluatko tarkemmin avata mitä tarkoitat tuolla pakkaamisella ja sen vaikutuksella boksin toimintaan? Tarkoitatko että tallenne ladattaisiin pakattuna tiedostona digiboksille, pakkaus boksilla purettaisiin ja sitten katseltaisiin? Pientä muutosta tallenteisiin on tullut, nyt tallenteissa meillä on ollut 2.10. alkaen käytössä kaikilla kanavailla adaptiivinen hd-sisältö (pl. TLC-kanava), eli tallenne tulee parhaalla mahdollisella laadulla, jonka nettiyhteys sallii. Jos nettiyhteys on heikko, tallenne vain näkyy tällöin automaattisesti hieman kevyemmällä kuvanlaadulla.

Osallistu keskusteluun