nr 5g tuki latausliittymiin, ja myös lte

Tuote: Puheliittymät

nr 5g tuki latausliittymiin, ja myös lte.



nyt kun elisa on virallisesti julkistanut nr 5g:n olemassa olon niin voisi tuoda nr5g:n latausliittymiin jollakin hinnalla.



kun tietää että tämä kestää niin pistän idean vireille jo nyt, tuleehan tästä ajankohtainen jossakin vaiheessa kun lte ei enää riitä. monet tuskin tarvii pariin vuoteen mutta siltikin tämä ominaisuus voi tulla myöhässä tarvitseville.
Kiitos ideasta! Latausliittymiin ei vielä ole 4G-tukeakaan saatu, eli voi hyvin olla että 5G -tuen saamisessa menee aikaa. Hyvähän tätä on silti hyvissä ajoin nostaa esille 🙂

nyt kun on virallista että umts verkko suljetaan niin saisiko tälle idealle vauhtia. ja eikä pidä unohtaa lte osaakaan.


Latausliittymiin ei vielä ole 4G-tukeakaan saatu, eli voi hyvin olla että 5G -tuen saamisessa menee aikaa.

Sitä paremmalla syyllä molemmat kannattaa ottaa käyttöön Latausliittymille samanaikaisesti.

Jos 5G tuen käyttöönotto viivästyy, Latausliittymistä tulee 2G-liittymiä 2024.


Latausliittymiin on tulossa päivitystä ominaisuuksienkin suhteen kyllä jo ihan tämän vuoden aikana, ei tarvitse tuonne 2024 asti mennä. :slight_smile:  Tarkempia tietoja kerrotaan sitten, kun voidaan!


tälle varmaan voisi heittää toteutettu tilan. tosin, volten toimivuus on ollut tietojen mukaan vähän hassua.

alunperin pistin idean jokseenkin vähän … ennakkoon, mutta tulikin noin kahdessa vuodessa. mitenköhän tulee olemaan nr-sa tuen kanssa.

kun katselee tätä

niin, 7 vuotta taisi mennä.


VoLTE:n pitäisi nykyisin toimia latausliittymillä siinä missä muillakin Elisan puhelinliittymillä. Parannuksia on tehty vielä tässä syksyn mittaan. :slight_smile: