Pidetään mielessä

Numerovalinta ilmaisiin tekstiviesteihin elisan verkkoasioinnissa.

  • 4 huhtikuu 2017
  • 5 kommenttia
  • 594 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
  • OmaYhteisön luottojäsen
  • 1021 kommenttia
Kuluvalla viikolla elisa poisti vanhasta oma.saunalahdesta mahdollisuuden lähettää rajallisen määrän kuukausittaisia ilmaisia tekstiviestejä. Nyt niitä voi lähettää ainoastaan elisan uudistetusta verkkoasioinnista.

Ehdotukseni: Elisan tulisi edelleen sallia käyttäjän valita omatoimisesti viestin ohessa lähetettävä numero hallinnoimiensa joukosta kuten ennen. Nyt kuukausittainen tekstiviestikiintiö on jaettu erikseen jokaiselle käyttäjän hallinnoimalle liittymänumerolle.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tuo ominaisuus on tosiaan hieman erilainen OmaElisan puolella tällä hetkellä. Mitäs mieltä muut on tästä ehdotuksesta? 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Huomautin asiasta jo 2 kuukautta sitten, mutta otetaan uusinta:

Oma Saunalahdessa saman sopimuksen liittymien viestit lasketaan yhteen. Jos minulla on vaikka kaksi matkapuhelinliittymää, voin lähettää yhteensä 2 · 20 = 40 viestiä, vaikkapa 33 viestiä yhdeltä numerolta sekä 7 toiselta.

Oma Elisassa tämä ei onnistu. Voin lähettää yhdeltä numerolta enintään 20 viestiä.


Eli voisi kyllä korjata niin kuin se toimi Oma Saunalahdessa, kiitos.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tämä laitettu eteenpäin selvitykseen. 🙂
Käyttäjätaso 3
Palataanpa tähän pienen tauon jälkeen. Ideat on oikein hyviä ja nuo on kaikki otettu ylös kehitystiimissä 🙂 Ihan lähiajoille ei toistaiseksi ole luvassa muutoksia, eli jatketaan nykytoiminnoilla, mutta katsotaan jos ne olisi mahdollista toteuttaa johonkin sopivaan väliin tulevaisuudessa!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Kiitos vuosittaisesta väliaikatiedosta. En tiedä, kuinka mullistavia nämä pienet pyyntömme ovat tekniseltä toteutustavaltaan koodarialihankkijallenne. Minusta ne eivät kuulosta kovin kummoisilta toteuttaa. Tärkeintä lienee kuitenkin saada ne suurimmat häröt ensin pois kuten esimerkiksi kekseistä haetut liittymänumerotiedot, joiden vuoksi lisäsaldot latautuvat minne sattuu.