Pidetään mielessä

Ohjelmistopäivitysten vaiheet kootusti yhteen taulukkoon/sivulle (digiboksit, elisaviihde.fi, ym.)

  • 16 toukokuu 2013
  • 4 kommenttia
  • 7930 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Asiakkaita paremmin palveleva malli olisi koota palveluiden kehitystilanne jonnekin isoon taulukkoon missä niiden eri vaiheita on helpompi seurata.

Nykyinen käytäntö ei ole missään mielessään toimiva koska jokainen ohjelmistopäivityksen kohde on omassa viestissään tai pahimmassa tapauksessa asiaa puideen useammassa viestissä.

Foorumilla 24/7 roikkuvat kyllä tietävät varmaan kaikki kehitysvaiheet mutta vastikään kelkkaan hypänneellä on kyllä mahdoton seurata missä tilassa ominaisuudet menevät.

Mallia voi ottaa vaikka tästä jos ei oma riitä:

http://bit.ly/18NCSJs

//Muokattu kategoriat uusia vastaaviksi. -Norris

4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Ajatuksena kuulostaa hyvältä. Olisiko tässä paras ratkaisu nimenomaan yksi oma thread jonne listattaisiin kaikki, vai mieluummin jokaisen aihealueen alle oma ns. sticky-thread johon listattaisiin mm. ohjelmistoversiot ja muut päivitykset?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Ihan hyvä ajatus, mutta sillä henkilöllä, joka näitä tiedotteita sitten laittaa pitää olla itsekritiikki kohdallaan, että osaa laittaa listaan oikeat korjaukset.

Esim. Pacen päivityslistasta kannattaa jättää suoraan pois esim.

  • Toiminnallisuutta ja vakautta parannettu (samaan tahtiin saa virtapiuhaa kiskoa irti)
  • Uusi animaatio Viihteeseen mennessä (so what), yms. joilla ei ole mitään tekemistä boksin toiminnallisuuden tai toimimattomuuden kanssa.
Edellisessä päivityksessä ainut parannus oli, että YLE HD:ssä näkyy tekstit suorassa lähetyksessä, mutta ei edelleenkään toimi tallennuksissa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Nakkaan tämän nyt tuonne pidetään mielessä -kategoriaan. Ajatus kaikki palvelut ja niissä käytössä olevat laitteet sisältävästä listasta on kunnianhimoinen ja varmasti hyödyllinen, mutta toistaiseksi tällaisen listan ylläpitämiseksi ja kokoamiseksi ei ole rahkeita.

Viimeisin selvitystyö tällä rintamalla liittyy Viihteen digiboksien ohjelmistopäivityksiin ja bugikorjauksiin, mutta senkään rakentuminen ei ole toistaiseksi varmaa, saati tulisiko se näytille Palstalle vai esimerkiksi tukisivuillemme. Tarpeen kyllä ymmärrän, kuten varmasti kaikki meillä, mutta toistaiseksi tällaista ei ole pystytty toteuttamaan. Työ jatkuu kyllä.
Liian haasteellista taisi olla myös kunkin boksin päivityshistorian ylläpito. Päivityksiähän ei ole tullut montaakaan vuodessa.;)

Osallistu keskusteluun