Toteutettu

Oma Elisa sovellukseen EU-datan kulutus näkyville

  • 12 lokakuu 2018
  • 7 kommenttia
  • 1920 katselukerrat

Reissailin juuri useissa EU maissa. Huomasimme Elisan käyttäjien kesken ongelmaksi, että emme tieneet paljonko olemme kuluttaneet 10Gt EU-datapaketista.

Tällä seurannalla pystyisi säätelemään datan käyttöä, jotta paketti riittäisi varmasti koko reissun ajaksi. Samoiten ostettujen ulkomaan datapakettien seuranta helpottaisi.

OmaElisa sovellukseen olisi hyvä saada laskutuskauden EU datapakettilaskuri, sekä EU- ja ETA maiden ulkopuolinen datan kulutus ja sinne maa kohtainen erittely. Tietenkin kotimaa, pohjola/baltia omaksi ryhmäksi.

Tällä hetkellä kaikki data on samassa ikkunassa ja et tiedä ollenkaan pakettidatan kulutuksesta tai maksullisen datan käytöstä selkeästi.

Telialla tämä oli toteutettuna ja oli elämää helpottava ominaisuus. Toivottavasti Elisalla saataisiin myös.

7 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +4
Sovelluksesta tuota ei tällä hetkellä taida nähdä, mutta selainversiossa näkee. (Löytyy liittymän käyttö välilehdeltä)
Kiitos hyvästä ideasta JarkkoKristian! Mitä mieltä muut ovat, olisiko tämä tarpeellinen ominaisuus OmaElisan mobiiliversioon? 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Olisihan tämä hyvä juttu, että operaattorin tasolta näkisi käytetyn datan määrän, siis vaikka tieto on puhelimissa ja mokkuloissa kanssa näkyvissä (tai ainakin kaivettavissa esiin).
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Onhan tuo tavallaan puute sovelluksessa, jos tietyn käyttörajan ylittävästä datasta ulkomailla kuitenkin laskutetaan. Toki näillä käyttäjillä lienee sellaiset matkaviestimet käytössään, joiden avulla elisan asiointi sivuston saa myös auki laitteen nettiselaimella, kunhan on muistanut tallentaa salasanat ennen lähtöään jonnekin (pilveen).
Käyttäjätaso 4
Tämä vietiin etiäpäin niin palaillaan kunhan kuullaan jotain uutta 🙂
Käyttäjätaso 2
Moikka!

EU-datan näkyminen Mobiili OmaElisassa on ollut kovinkin toivottu muutos ja tulee sovellukseen, mutta toistaiseksi aikataulua tästä ei ole tiedossa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki

Hyviä uutisia!

Uusi OmaElisa-sovellus on julkaistu ja siellä tämä ominaisuus on mukana :relaxed:

Puheliittymän tuotesivuilla voit siis seurata EU-Datan käyttöä :iphone:

Osallistu keskusteluun