Pidetään mielessä

Omaelisa sovelluksen ilmoitukset

  • 16 huhtikuu 2019
  • 4 kommenttia
  • 1246 katselukerrat

Hei,
Omaelisa puhelinsovellus saisi näyttää push-ilmoituksen, kun laskun eräpäivä lähestyy, mieluiten vaikka käyttäjän muokattavissa olevaksi ajankohdaksi. Nykyisin ei ainakaan Androidilla sellaista ominaisuutta ole, mikä on aika käsittämätöntä.

Lisäksi sovelluksessa saisi näkyä heti avattaessa seuraava maksettava avoin lasku ja eräpäivä, eikä pelkästään kuluvan kuun saldo.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Lisäksi sovelluksessa saisi näkyä heti avattaessa seuraava maksettava avoin lasku ja eräpäivä, eikä pelkästään kuluvan kuun saldo.
Hmmm....

Riippuisikohan siitä , mitä liittymiä asiakkaalla on? Minulla on OmaElisa appin versio 2.6.5 ja se nimenomaan avautuu suoraan avoimien laskujen sivulle. No saattaahan olla niinkin , että jos avoimia laskuja ei ole , niin sovellus näyttää saldon.

PS. Jos käytössä on jokin vanhempi versio kuin 2.6.5 , niin suosittelen päivittämään.
Joka kerta avautuu erittelysivulle saldoon, vaikka avoimia laskuja olisikin. Tehnyt aina niin. Käytössä useampi liittymä, joista yhteinen lasku... Sovellus päivittyy kyllä ja on versiota 2.6.5.
Käyttäjätaso 7
Niinpä.

Itselläni ei ole Elisan laskutettavaa puhelinliittymää ja minulla aukeaa tosiaan oletuksena laskusivu kirjautumisen jälkeen. Se näyttäisi olevan valikossa ensimmäisenä.

Kokeilinpa vaimon tiliä , kun hänellä on laskutettava Elisan puhelinliittymä ja silloin näköjään avautuu se erittelysivu oletuksena. Hänellä se on valikossa ensimmäisenä.

Voisihan se olla esim. asetuksissa asiakkaan valittavissa , mikä sivu on oletus tai vastaavaa. No nythän sovelluksessa ei ole mitään asetuksia asiakkaan mahdollista tehdä. Pitkä miinus.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
Kiitos @Sokrates ja @hampuusi loistavista ideoista! Tällä hetkellä tosiaan OmaElisan sovellus aukeaa automaattisesti kuluvan kuukauden erittelyyn, ja Laskut -välilehdeltä voi halutessaan katsoa avoimet laskut.

Miten muut ideoitsijat, kokisitteko nämä ominaisuudet hyödyllisiksi ominaisuuksiksi? 🙂

Osallistu keskusteluun