Toteutettu

Osamaksulaitteille ylöspäin joustavat maksuerät

  • 19 elokuu 2013
  • 14 kommenttia
  • 16550 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Tuli tuossa mieleeni osamaksulla onneen -typpisiä laitteita selatessani, että olisiko joustavammissa maksuajoissa järkeä? Siis lähinnä niin, että jos erän maksupäivänä maksukykyä löytyisikin runsaammin, voisi laitetta maksaa pois haluamansa summan enemmän kerralla. Tai vaikka kuukausierän kokoisina köntteinä useamman. Rasti ruutuun vain omassa S-lahdessa.

Teknisiä esteitä tälle kai ei kamalasti olisi, onko sitten Saunalahdella joitain intressejä odotella rahojaan koko 1-3 vuotta? Voisiko ajatella, että asiakas voisi jopa ostaa S-lahdelta uuden luurin nopeammin maksettuaan entisen sopimuksen pois? Vai täh?

//Muokattu kategoriat uusia vastaaviksi. -Norris

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

14 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Pistetäänpä keskustelu eteenpäin. Mikäli muilla on tähän liittyviä tarkennuksia / ideoita mikä olisi hyvä toteutustapa tähän niin kommenttia peliin vaan 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Jos tämänkaltainen palvelu toteutuu, olisi hyvä jos useamman laitteen S-lahdelta ottanut vois itse päättää mithinkä laitteeseen haluaa ylimääräisen maksun kohdistuvan.

Tietysti myös laitteen maksukerrat täytyisi lyhentyä jos vaikka maksaisi parin kuukauden maksut kerralla, eikä vain niin, että seuraavaan kahteen kuukauteen ei tulisi maksuja ollenkaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kokeilin tätä tuossa vuodenvaihteessa. Puhelimen kuukausimaksu on 4,10 e ja minimilaskutus on 8 euroa. Lasku tulee normaalisti siis kahden kuukauden välein. Maksoin samalla viitenumerolla 16,20 euroa eli tuplana tuon laskun. Laskujen väli oli neljä kuukautta tavallisen kahden sijaan. Sama ylisuoritus muuten onnistuu ihan tavallisissa puhelinlaskuissa.

Huopa, tuo onnistuu siten, että otat laitteet omille asiakasnumeroilleen. Kuten esimerkistäni käy ilmi, loppupäästä nuo ylisuoritukset eivät tosiaan maksuaikaa lyhennä.
Hei ja kiitos ideasta! Nykyisellään käytössä olevat vaihtoehdot maksueristä ovat suurimmalle osalle asiakkaista olleet riittäviä. Entistä joustavimmille maksuerille ei ole odotettavissa kovin suurta suosiota ainakaan tällä hetkellä. Pidetään idea kuitenkin mielessä, mikäli tarve asiakkaiden keskuudessa kasvaa! - Katariina
Käyttäjätaso 2
Itse maksoin PSP Vitan pois melkein vuoden etuajassa, silti tulee postissa kerran kuussa nolla lasku. Onko hommassa mitään järkeä? Olen muutamassakin Elisa liikkeessä asiasta kysynyt, mutta homma vaan on näin. Ei kovin järkevää.
Käyttäjätaso 3
Hei! Pikainen päivitys tähän. Olemme työstämässä nyt mahdollisuutta tilata laitteesta loppulasku OmaSaunalahdesta. Aikataulusta en tarkemmin osaa sanoa, mutta arviolta 1kk niin olisi livessä!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Lainaten: "Hei! Pikainen päivitys tähän. Olemme työstämässä nyt mahdollisuutta tilata laitteesta loppulasku OmaSaunalahdesta. Aikataulusta en tarkemmin osaa sanoa, mutta arviolta 1kk niin olisi livessä!" 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Loppulaskun tilaus on nyt mahdollista itsepalvelusta 🙂 Nyt saa siis maksaa kaiken kerralla juuri kun se itselle parhaiten sopii!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hyvä näi, mutta kun ei näy sitä laskun loppusummaa, vaan pitää itse laskea jokaisen laitteen jäljelläoleva summa, no pieni homma mut kuitenki:smileycheesy:
Eikös se alkuperäinen idea koskenut muutakin maksuohjelman muutosta, kuin loppulaskua?

Siis lähinnä niin, että jos erän maksupäivänä maksukykyä löytyisikin runsaammin, voisi laitetta maksaa pois haluamansa summan enemmän kerralla. Tai vaikka kuukausierän kokoisina köntteinä useamman.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Alkuperäisessä ideassa tosiaan esitettiin muutamiakin vaihtoehtoja toteutukselle, valitsimme näistä toteutettavaksi sen muissakin kanavissa eniten toivotun vaihtoehdon eli loppulaskun tilaamisen 🙂 Muuntyyppistä maksuerien koon "kustomointia" ei ainakaan toistaiseksi ole tulossa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Norris.

Vielä jos kertoisit ystävällisesti mistä voi tilata loppulaskun nettitikulle, jota vielä muutama kk jäljellä? Voisi maksaa kerralla pois... Mutta kun ei osu silmään.

Edit: sokea. Laskutus - Laitelaskutus.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Sain tällaisen suoran linkin: https://oma.saunalahti.fi/settings/DeviceFee Itselläni ei ole voimassaolevaa Luottokauppaa, joten en pysty valitettavasti testaamaan 😞 Kaivan uuden jos ei toimi!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Joo se löytyikin jo. Tilattu loppulasku, turha maksaa nettitikusta kuukausittain, kun yhteys on ollut jo aikoja tuo kiinteä.

Kiitos, sillä onnistui. Tosiaan kun painoin tilaa loppulasku , tuli vielä vahvistus ja sitten lasku saapuu sähköisenä jossa laskutetaan loput kuusi erää. Saa pois laskusta tuo 6 € kk. Tuota on nyt maksettu muutkin tuttavan laskuissa vuoden ainakin kun vaihtoi kiinteään, olisi pitänyt lähettää takaisin puhelinmyyjälle kun myi LTE-saatavuudella ja sellaista ei ole tänä päivänäkään siellä ja 3G etanaakin hitaampi, mutta onhan sitä tikkua käytetty aikoinaan DC:llä. Nyt laitoin loppulaskun tulemaan niin ei tarvitse kuukausittain mokomaa turhaketta laskuissa katsella.

Ei tuossa muuten, mutta tällä hetkellä liittymät 3 €, 3 € ja 15 € (noin 11 kk jälkeen 18 €) eli lasku on 21 € plus normaalikäyttö jokusen euron eli lasku on tavallisesti heillä 25 € molemmin puolin. Tuo 6 € on nostanut sitä yli 30 €. Kun noin vähän jo eriä jäljellä, niin sama se kuolettaa.