Pidetään mielessä

Pace-digiboksi: firmis, jota ei tarvitse jatkuvasti buuttailla!!

  • 25 maaliskuu 2013
  • 16 kommenttia
  • 24800 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
  • OmaYhteisön luottojäsen
  • 4850 kommenttia
Kun kerran uutta ehtaa rautaa ei ole tulossa Pacen tilalle tai edes rinnalle, niin sitten kipin kapin resursseja olemassa olevan Pacen firmiksin kimppuun, jotta siitä saadaan toimiva, nopaeasti vastaava ja hengissä pysyvä laite.

Nykyisellä koodaus-/päivitysvauhdilla kestää varmaankin 20 vuotta saada firmis kunnolliseksi, jolloin rauta alla on jo hapettunut ja ser-asemille viety.

Tämä on oikeastaan palvelun elinehto. Muut sitten hienosäätöä + täydennystä tämän päälle!

16 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ja mieluiten pikapuoliin. Tästä jatkuvasta buuttailusta on kärsitty jo kohta pari vuotta. Alkaa olla suorastaan surkuhupaisaa , että siinä ajassa yli kymmenessä päivityksessä asiaa ei ole saatu korjattua ja lopultakin päästäisiin lisäämään boksiin käyttäjien toivomia uusia ominaisuuksia.
Käyttäjätaso 4
Uusi virtalähde voisi auttaa asiaa? Vaikuttaa siltä että boksin rauta aiheuttaa ongelmia ei niinkään firmis vai?
Käyttäjätaso 4
Tämähän se on kaiken perusta! Kaikki tässä Ideapajassa olevat muut ehdotukset voidaan suoraa haudata.

Koska Elisa ei edes harkitse toista purkkia, niin tämä Pace pitää saada toimimaan kaikinpuolin kunollisesti. Sen jälkeen voidaan sitten miettiä ominaisuuksien kehittämistä... 2015? Tavataan silloin.
Käyttäjätaso 3
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Elisan edustaja voisi hieman avata, että onko suunnittelukomerossa edes ollut Pacen korvaavaa laitetta testissä? Eikö maailmalla ole yhtään kelvollista iptv-digiboxia?
Pacen firmiksessä on "hienoja" ominaisuuksia, kuten tekstien animointeja, leffojen kansikuvien latailua, kanavalogot grafiikkana jne. En pitäisi mahdottomana että osasyy kaatuilulle on tämä hifistely.

Olisikohan mahdollista koodata firmikseen text only -tyyppinen versio käyttöliittymästä, sellainen joka jaksaisi pyöriä tuossa onnettomassa rimpulassa?

Ainakaan itseäni nuo "nätit" graafiset lisät eivät kiinnosta lainkaan. Mielummin käyttäisin karun näköistä mutta toimivaa boksia.

PS: Juu, syy sille miksi tulin käväisemään palstalla on se, että boksi taas vaihteeksi jäätyi. Erehdyin vaihtamaan kanavaa, se on näköjään liian vaativa urakka tälle värkille.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Toivon Pacelle kaikkea hyvää jatkossa, jos siitä tulisi vielä päivityksillä kelvollinen purkki kaikille viihteen käyttäjille. Itselle astui voimaan avioero Elisa viihteen kanssa :smileyembarrased:
Pacen boksin pitäisi tuoda Viihe kotiin, mutta se tuo käytön hitauden, reagoimattomuuden kaukosäätimen komnetoihin, odottelua tallennusten valmistumisesta.

Elisa neuvoo, että kun vika tulee, pitää käynnistää laite uudestaan ja/tai palauttaa tehdasasetukset. oksihan ei muutu mihinkään vaikka sen käynnistää uudelleen vaikka kuinka monta kertaa tai paluttaa tehdasasetukset. Boksihan tuli tehdasasetuksilla kotiin?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Hmmm...

En oikein osaa päättää, keitä käy sääliksi eniten:

1) niitä Elisan koodareita/"insinöörejä", jotka joutuvat tappelemaan tuon saippuakotelon/matolaatikon vajavaisuuksien kanssa

vai

2) sitä/niitä joka kaikessa viisaudessaan tuon saippuakotelon/matolaatikon valitsivat Viihteen digiboksiksi.

vaiko

3) niitä, jotka joutuvat Viihteen asiakkaille selittelemään tuon saippuakotelon/matolaatikon "ominaisuuksia" (joita joissain muissa piireissä myös vioiksi kutsuttaisiin...)?

No, voimia ja jaksamista itse kullekin taholle. Otan osaa.

Ja samalla muistan jälleen kerran lukea iltarukouksen harmaalle Netgemin boksille joka on jaksanut jo 3,5 vuotta tuoda "Viihdettä" kotiini... satunnaisella menestyksellä tosin sekin.

Kiitos ja näkemiin.
Käyttäjätaso 7
Sitten kun on 100 ääntä, niin Paceen tehdään toimiva firmis?

Vai tarviiko 1000?
Netgemin softaa voisi myös hieman hioa. (Tiedän, not gonna happen.)
Käyttäjätaso 2
Hehe, uskallan epäillä josko tällä "idealla" on mitää merkitystä 😃 kyllä pitäisi Elisalla olla idea jo ihan asiakaspalautteen perusteella, jos olisi tullakseen.. 😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Äänestäkää, äänestäkää! Enää 9970 ääntä niin pääsee jatkoon! Tai sitten ei... ;)
Ohjelmistopäivityksiä Paceen tehdään säännöllisesti, ja näiden ensisijaisena tavoitteena on parantaa ohjelmiston laatua juuri mm. kaatuilun osalta (toki muutakin pyritään saamaan aina uuteen ohjelmistoversioon mukaan). Tämä on kuultu ja asian eteen tehdään siis työtä. Moneen asiaan onkin löydetty korjaus juuri tekemienne ehdotusten ja vikailmoitusten perusteella. Pidetään tämä siis edelleenkin mielessä ja jatketaan päivitysten tekoa! 🙂
Ohjelmistopäivityksiä Paceen tehdään säännöllisesti,:smileyshocked:

 


Nytkin on jo kulunut melkein viisi kuukautta viimeisestä päivityksestä.

Säännöllisyys tarkoittaa ilmeisesti jatkuvasti pidempiä jaksoja päivitysten välillä:(

Kohta tulee Yleltä lisää HD-kanavia, joten alkaa olla kiire saada tallenteiden tekstitys vihdoin kuntoon.:)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
käyttäjä antero ?21-10-2013 14:04 - muokattu ?21-10-2013 14:08Ohjelmistopäivityksiä Paceen tehdään säännöllisesti,Nytkin on jo kulunut melkein viisi kuukautta viimeisestä päivityksestä.

Säännöllisyys tarkoittaa ilmeisesti jatkuvasti pidempiä jaksoja päivitysten välillä

Kohta tulee Yleltä lisää HD-kanavia, joten alkaa olla kiire saada tallenteiden tekstitys vihdoin kuntoon.

Niinpä. Säännöllisyys näyttää tarkoittavan kerran vuodessa jos silloinkaan. 😞
Käyttäjätaso 2
Ja päivityksistä huolimatta boksi bugaa 😛 joten eiköhän tämä ole vain viivytystaktiikka "pävitys (aina) tulossa" on helppo sanoa kun homma ei toimi 😛

Osallistu keskusteluun