Toteutettu

Palstalle aluemuokkauksia

  • 31 tammikuu 2014
  • 5 kommenttia
  • 10111 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
  • OmaYhteisön luottojäsen
  • 8442 kommenttia
Alueelle Elisa | Yleinen keskustelu ohjautuu asioita, jotka mielestäni eivät ole "Yleisiä", vaan kuuluvat tiettyyn tuoteryhmään.

- Elisa Varmenne on palvelu, jonka käyttö laajenee yhä enenevässä määrin. Ehdotan sen yhdistämistä samaan Elisa Lompakon kanssa. Molemmat liittyvät sähköisiin palveluihin ja molemmissa tarvitaan asiakkaan tunnistautumista. Lisäksi molemmat palvelut tarjotaan Elisan ulkopuolelle yksityisten kuluttajien ja yritysten väliseen yhteydenpitoon. Ehkä myös tietoturva voisi liittyä tähän.

- Saunalahden Palstalla ohjautuu erityisesti yritysasiakkaiden kysymyksiä mobiilituotteista. Elisan Palstalle voisi perustaa osion, jossa käsiteltäisiin kaikki Elisan tarjoamat mobiilipalvelut. Puheliittymät, mobiililaajakaistat mutta myös muiden tuotteiden käyttö mobiililaajakaistan yhteydessä. Yritysasiakkaille on omat kanavat ongelmanratkaisua varten, mutta täältä sitä apua voisi tarvittaessa saada.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Yleistä-aluetta on "pidetty pystyssä" paitsi yleisiä asioita, myös harvemmin puhuttavia asioita varten. Testasin hetki sitten esimerkiksi Elisa Perheen omaa keskustelualuetta, mutta näköjään aika ei ainakaan vielä ole kypsä sille 🙂 Kovin hiljaisia keskustelualueita en siis halua pitää pystyssä, Palsta on aktiivisen keskustelun paikka!

Mobiilivarmennetta en ihan suoriltaan itse liittäisi Lompakkoon ja samoin olen hieman epäileväinen Elisan mobiililiittymien omasta alueesta. Palsta on tosiaan kuluttaja-asiakkaiden paikka ja kuluttajille Elisan uusia liittymiä (puhe ja MLK) ei enää myydä. Saunalahden Palsta ei toki ole näille kyselyille sen oikeampi paikka, mutta tätä asiaa pitää vielä miettiä :)

Tietoturva puhuttaa nykyisellään jo enemmän, ja ehkä tietoturva-asioita varten kannattaisi avata ihan oma keskustelualueensa - luultavasti myös tuonne Saunalahden Palstan puolelle 🙂
Elisan  tietoturvaa koskevia keskusteluja ei kuitenkaan pitäisi siirtää Saunalahden puolelle, koska se poikkeaa Saunalahden vastaavasta.

Eivätkä ne  tarvitse omaa aluetta, vaan sopivat yleiseen keskusteluun.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Mielipiteitä aluejaoista on varmasti lähes yhtä paljon kuin palstalaisia, mutta pistän nämä nyt korvan taa ja lupaan palata asiaan vielä loppuvuoden aikana 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Nyt on aika vaikuttaa! Aluemuokkauksia on tulossa Palstojen tulevan yhdistämisen myötä runsaamminkin, siirrytään siis parijonossa blogin puolelle :)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Nyt on alueuudistukset viety maaliin tältä erää 🙂 Vaikka Varmenne-keskusteluille ei omaa aluetta vielä tullutkaan, on nyt puheliittymille, mobiililaajakaistoille ja esim. sähköpostipalveluille omat alueensa yhdellä yhteisellä Palstalla!

Osallistu keskusteluun