Palstalle parhaillaan sisäänkirjautuneille käyttäjille aktiivisuusmerkki

Tuote: Muut palvelut

Joillakin keskustelupalstoilla näkyy vihreä pallo tai teksti "Kirjautuneena" kirjoitettujen viestien kohdalla silloin, kun henkilö on kirjautuneena. Ehdotan tämän lisäämistä Palstalle.

 

 

EDIT 6.7.2023 // muokattu otsikkoa kuvaavammaksi -draakki

 

Tällainen ominaisuus tosiaan on monilla keskustelupalstoilla. Mitäs mieltä muut ovat, olisiko tällaisesta iloa? 🙂
Aika turhalta tuntuu , sillä siellä etusivullahan ne kirjautuneet on listattuna.
No sitten ei tarttis olla etusivulla listoja ja tuskin siihen kaikki välttämättä mahtuukaan lueteltuina. Jos olet jossain osiossa jotain lukemassa, niin etusivun lista ei näy siellä, mutta vihreä pallo näkyisi siinä keskusteluketjussa samalla kun sitä lukee ja rullailee. Toki on sitä turhempiakin ja vähemmän turhia juttuja. Esi.jos vaikka haluaa siinä samalla laittaa viestiä toiselle, näkee heti onko paikalla vai ei. Pärjään kyllä ilman pallukkaa, mutta tulipahan vaan mieleen, kun olen muualla törmännyt. 
Tarkoittaako tuo kirjautuneena olo todella paikallaoloa vai vain sitä ettei olë kirjautunut ulos?



Ainakin tuolla etusivun listalla ymmärtääkseni suuri osa ei ole aktiivisena.



  Online-minuutit Käyttämättömänä



  2212

Mun ajatuksena oli, että vihreä tarkoittaisi nimenoman paikallaoloa. Eikös tosta muuten kirjaudu automaattisesti ulos jossain vaiheessa, jos ei sivulla tapahdu liikehdintää. Ainakin itse ollu joskus kirjautuneen ja jäänytkin sitten välillä jonnekkin muualle sivulle nini palsta onkin sulkeutunut ja pitää kirjautua uudelleen.
Hyvä ajatus! Suorilta en uskalla tätä teille luvata, mutta katsotaan asiaa uudemmin syksyn ja talven pimeinä tunteina 🙂
käyttäjä Manipenni päiväyksellä ?28-06-2014 19:53 https:///t5/Saunalahti-Ideapaja/Palstalle-kirjautuneen-kohdalla-merkki/idi-p/369763 Mun ajatuksena oli, että vihreä tarkoittaisi nimenoman paikallaoloa. Eikös tosta muuten kirjaudu automaattisesti ulos jossain vaiheessa, jos ei sivulla tapahdu liikehdintää. Ainakin itse ollu joskus kirjautuneen ja jäänytkin sitten välillä jonnekkin muualle sivulle nini palsta onkin sulkeutunut ja pitää kirjautua uudelleen.



tjaa. Minulla avautuu selainta käynnistäessä välilehtiin sivustoja, joissa käyn usein. Yksi niistä on Palsta. Olen siellä heti ihan itsestään kirjautuneena ja sama jatkuu, kun aktivoin Palsta-välilehden uudelleen. Kirjautuminen on voimassa, mutta aktiivisia minuutteja ei välttämättä kerry.