Ratkaistu muuten

Parempia tilavaroituksia, kiitos!

  • 26 maaliskuu 2017
  • 1 kommentti
  • 246 katselukerrat

Sähköpostiin tipahtelee silloin tällöin varoituksia tilan loppumisesta. Lyhyesti ja ytimekkäästi "Postilaatikollenne varattu levytila on loppumassa." Eikä sitten muuta.

No, viestissä on kyllä linkki asiointisivuille, joista voi urkkia tarkempaa tietoa siitä. mika olikaan postilaatikkoni koko ja paljonko siitä on käytetty. Ja tietysti voi myös ostaa enemmän tilaa.

Minusta olisi kuitenkin asiallista, että viestissä suoraan kerrottaisiin edes perusasiat, eli laatikon koko ja paljonko siitä on vielä jäljellä. Tuon koodamisen pitäisi olla pikkujuttu, ja parantaisi asiakaskokemusta jo pykälän tai pari.

Vielä parempi olisi, jos jossain olisi selkeä ohje "postilaatikon siivoaminen for dummies", jossa kerrotaan miten saa selville, mikä vie tilaa laatikosta ja mikä ei. Esim Oulookissa voi olla paljon kansioita, eikä ole itsestään selvää, mitkä niistä vievät tilaa elisa-postilaatikosta ja mitkä ovat vain omalla koneella. Onko tuollaista ohjetta jossain? Pitäisi olla, ja siihen pitäisi olla linkki jokaisessa tilavaroitusviestissä.

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Moikka Sheppo, ja tervetuloa Palstalle!

Hyviä huomioita, laitan eteenpäin sähköpostiporukoille eteenpäin, koska vastaavasta on aikasemminkin tullut palautetta.

Osallistu keskusteluun