Pari parannusehdotusta beta.elisaviihde.fi sivulle


Ehkä tämä on oikea paikka, en haulla tälle löytänyt omaa ketjua, jossa voisi heitellä kommentteja:



Olen tuota nyt jokusen viikon käyttänyt ja pääasiassa pitänyt 🙂 Pari ärsyttävyyttä nostanutta huomiota:



- Tallennekansio listauksessa tuo voisi näyttää sen katsomattomien tallenteiden määrän myös parent kansiossa (ja ynnätä vaikka jos useampi alikansio) eli näyttää rekursiivisesti katsomatta tämän alla näin monta (nyt ei näytä mitään, jos nauhoitan esim. sarjat suoraan sarjanimi/Season numero (vuosi) kansioon, niin suoraan ei näe missä on uusia, pitää aukoa kaikki erikseen.



- HAKU!!!! WTF? Miksi ei betassa ole hakukenttää, jolla voi hakea nauhoituksia ja ohjelmia, tuohan on jo tuotantosivullakin ollut 100 vuotta....



- EPGssä klikatessa avautuvan dialogin animoinnin nopeus. tuota voisi vähintään tuplata. Nyt ehtii jo klikata edelleen "avausanimaatiossa" olevaa dialogia, jonka käyttöliittymä tulkkaa sitten sivuun klikkaamiseksi, joka sulkee dialogin.. mieluiten koko animaatio pois ja suora aukeaminen, mutta jos haluaa hienon animaation niin _todella nopea_ jossa käyttäjä ei ehdi sen edelle.



Päivitttelen tähän, jos tulee jotain vielä vastaan 🙂
- Miksi beta varoittelee, että kaikkia evästeitä ei voi laittaa? Olen kieltänyt kolmannen osapuolen evästeet, niin miistä niitä oikein tulee.



" HAKU!!!! WTF? Miksi ei betassa ole hakukenttää, jolla voi hakea nauhoituksia ja ohjelmia, tuohan on jo tuotantosivullakin ollut 100 vuotta...."



Juuri näin



Mikä tuo "Omat kanavat" kohta on? Ainakaan minulla ei siinä tapahdu mitään.
http://yhteiso.elisa.fi/t5/Tiedotteet/elisaviihde-fi-ja-online-elisaviihde-fi-sivustojen-yhdist%C3%A4minen/td-p/422928



Tuolta löytyy oikea ketju aiheeseen.
Tosiaankin, ei tänne ideapajaan kannata oikeita ehdotuksia laittaa. Niitä ei huomaa kukaan, joka edes ymmärtäisi mitä on ehdotettu...
Pari parannusehdotusta beta.elisaviihde.fi sivulle
1.



Arvaankohan oikein, ettei uudistus uudista mitenkään Ellun suhtautumista Applen Mackeihin tai osX:ään?

(HÄVETKÄÄ nyt jo noita ohjeita viime vuosikymmeneltä, jotka eivät toimi 99%:lle käytössä olevista mäkeistä. Rehellisempää olis vaan suoraan sanoo, et meiltä ei apua heru...!)



Jos näin ja homma jatkuu yhä suuremmalla osalla Viihteen asiakkaita harrastelijoiden virityksillä (noh, parempia tietty kuin Ellun ammattilaisten), niin voisitteko lisätä käyttöliittymään nappulan, jolla voi merkitä ohjelman katsotuksi?

Asmandoksen ansiokkaat lisäpalikat kun avaavat ohjelman VLC:hen, jolloin selain ja viihteen systeemi ei tajua, että ohjelmaa on alettu katsoa.

(Olis hiukka helpompi jatkaa jotain 200 tallennuksen drWho-hakemistoa, kun heti näkis mihin viime vuonna jäi...)



Erityisen tärkeää on myös pitää vanha käyttöliittymä hengissä, jos uuteen ei osX-tukea saada.



2.

Kun hakemistossa on paljon ohjelmia, oli aikaisemmin vaikea päästä oikealle sivulle; esim 8 sivun hakemistosta 6-sivulle pääsy vaatii ekaks skrollaus alas, sitten 8:n klikkaus, sitten taas skrollaus alas ja sitten 6:n klikkaus. En heti keksi hankalempaa tapaa.

(Yhtä fiksua kuin se, että Palstalla pitää skrollata sivun alalaitaan, että näkee missä keskustelussa/ryhmässä sitä sillä hetkellä on, jeppp...)

Nyt sitten nappulat on saatu heti näkyviin, joten sivulle 6 pääsy vaatii enää 5 klikkausta! Huima edistys, mut mitäs jos laittais se sivunumerot ihan vaan näkyviin (vaikka vain 6-8, jos kaikki ei tunnu mahtuvan)?
Ideoiden koskiessa betasivustoa tätä ei enää kannata pitää täällä auki. Hakuruutu on ollut implementoituna sivustolla jo pitkään, EPG:n animointia optimoidaan sen mukaan kun ehditään. Tallennenäkymää ei näillä näkymin muokata tuohon suuntaan, mutta kiitos ideasta!