Ratkaistu muuten

Pause Elisa Viihteeseen

  • 12 joulukuu 2017
  • 4 kommenttia
  • 2315 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Käytin aiemmin iän ikuisen vanhaa digiboksia, jossa sai ohjelman pauselle, jolloin boksi alkoi streamaamaan ohjelmaa automaattisesti puoleksi tunniksi. Vaihtaessa kanavaa turha "tallennus" häipyi.

Tämä olisi loistava ominaisuus edelleenkin jääkaapilla käynnin ajaksi.

Nykyään joutuu pistämään ohjelman nauhalle - ja hakemaan oikean kohdan, jos laitta puolesta välistä leffaa - jotta voi pysäyttää hetkellisesti.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Tästä ajansiirtomahdollisuudesta on ollut paljon puhetta ja toiveita, mutta sitä ei ole tulossa, vaikka laite sitä tukisikin. Elisa väittää, että kesken tallentaminen ajaa saman asian. Tosiasiassa näin ei ole, esimerkiksi maksukanavat ja ne muut kanavat joita ei voi tallentaa ei toimi näin.
Käyttäjätaso 1
Elisa väittää, että kesken tallentaminen ajaa saman asian. Tosiasiassa näin ei ole, esimerkiksi maksukanavat ja ne muut kanavat joita ei voi tallentaa ei toimi näin.

Jääkaapilla käynti on tehty todella haastelliseksi, mikäli "kesken tallentaminen" on jatkossakin ainoa vaihtoehto. Tällöin nimenomaan pitää hakea katselukohta esimerkiksi elokuvasta.
Monesti kuitenkin hyvässä uskossa aikoo katsoa koko elokuvan alusta loppuun ilman keskeytyksiä, mutta todellisuudessa hätä yllättää kesken leffan, tai ovikello tai puhelin soi tai muksu näkee pahaa unta...

Tallennus kesken, tai ylipäätään, ei myöskään tosiaan onnistu maksukanavissa, jolloin pause olisi ihan perusteltu, eikä kukaan pääse rutisemaan "tekijänoikeussyistä".
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Olet aivan oikeassa. Valitettavasti elisa on kuitenkin ottanut tämän linjan ja todennut ettei ominaisuutta ole tulossa vedoten tuohon kesken tallentamiseen.

Itse olen ratkaissut tilanteen oikealla digiboksilla ja ottanut maksukanavat kaapelikortille, tallennus ja pause onnistuu hyvin. Elisaviihteen boksilla katselen vain nuo ilmaiskanavien tallennukset ja kunhan määräaika päättyy niin jätän sopimukselle vain EV-sovelluksen käyttöön ja katselen ilmaiskanavien tallennukset Chromecastilla.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tällä hetkellä lähinnä vastaava ominaisuus on juurikin tuo keskeneräisen tallennuksen katseluominaisuus. Vanhoista bokseista tuttua "pausea" ei valitettavasti näillä näkymin ole tulossa.

Osallistu keskusteluun