Pidetään mielessä

Perhetilaus Elisa Viihde Aitioon?

  • 7 elokuu 2020
  • 3 kommenttia
  • 1393 katselukerrat

Käyttäjätaso 6

Eli ehdottaisin että Elisa Viihde Aitioon saisi tilauksen että yhdellä tilauksella voisi käyttää Aitioo usealla laitteella kuten jotkut perheet katsoo usealla laitteilla yhtäaikaa. Silloin olisi perheiden helpompi katsoa Aitioo että ei tulisi riitaa et kenen vuoro on katsoa. Ja tämä tilausta voisi käyttää vai ne, jotka asuu saman katon alla.


3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Loistava idea kyllä! Itseasiassa jos Aition lisäksi myös digiboksillinen Viihde löytyy, taitaa jo nykyisellään pystyä Aitiota katselemaan useammalla laitteella kerrallaan. Onko sinulla siis Aitio ihan pelkästään tilattuna? :thinking: Olisihan tuo useamman laitteen katselu myös tämän tilauksen suhteen oikein hyvä juttu.

Käyttäjätaso 6

Ei ole mitään tilausta täl hetkel mut jos tilaiisin niin ottaisin pelkän Aition.

Jos kerta digiboxillinen Viihteel toimii niin tää idea voisi olla niille jotka haluaa ottaa vain Aition mut digiboxilisille tämä ois myös hyvä idea.

Tämä tilaus voisi houkutella perheitä tilaamaan Elisa Viihde Aitio. Perheethän on se kaikkein potenttiaalisin asiakasryhmä kuin tämmöset yksittäiset. Pystyykö tätä laittaa selvitykseen?

Käyttäjätaso 4

Olisiko muilla yhteisöläisille toiveita tälle, että Aitio olisi myös esim. pelkkään sovellukseen kytkettynä katsottavissa koko perheen kesken? :slight_smile:

Osallistu keskusteluun