Pidetään mielessä

Peruskanavat myös iptv:n kautta

  • 1 tammikuu 1970
  • 8 kommenttia
  • 10725 katselukerrat

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Olisi hyvä, jos peruskanavat saisi myös netin kautta iptv:nä.

Tämä olisi apu erityisesti sellaisille asiakkaille, joilla on huono näkyvyys antennin kautta.

Lisäksi on tuo asiakasryhmä, jolla on QAM-järjestelmän kanavat, joita ei saa ollenkaan näkymään Viihteen bokseilla.


8 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Tämä aihe nousee aika ajoin esiin ja on Elisankin intresseissä toteuttaa. Tämän aika ei ole ihan vielä, mutta edistetään pikku hiljaa ja palataan asiaan jos toteutus etenee! Antakaa sillä välin ääniänne tälle idealle helpottaaksenne priorisointiamme eri kehitysehdotusten välillä. 🙂
Käyttäjätaso 1
No eipä oo kovin korkeella ollu prioriteetissa. Tätähän on kyselty jo ainakin 5 vuotta, mutta eipä näy valoa tunnelin päässä. Kilpailijoilta saa aitoa IPTV palvelua, jossa tulee kaikki kanavat verkon yli, mutta Elisalla tämä on vielä kivikaudella. Moni on varmasti jättänyt Viihteen ottamatta juurikin sen takia, että se vaatii peruskanavia varten myös antennin tai kaapeliverkon. Esimerkiksi itse olin jo Elisa Viihteeseen vaihtamassa, kunnes selvisi että se vaatii täysin toimiakseen myös antennin. Jäi itseltä ja myös vieressä asioineelta kavverilta paketti lopulta edelleen liikkeeseen, koska nykyinen KYMP Viihde toimii kokonaan verkon yli. Hauska sinänsä, kun ottaa huomioon, että Elisa omistaa tuonkin lafkan.

Käyttäjätaso 1
Taloyhtiöt voivat vaihtaa TV-operaattoria, meillä antennipistokkeesta tulee Soneraa. Soneran CA+ korttiin sidotut HD-kanavat eivät näy Elisan digiboksin kautta, koska kuva menee HDMI-liittimeen. Voisiko digiboksiin saada liitettyä Conax-kortinlukijaa, jolloin 'väärän' TV-operaattorin ohjelmat tulisivat läpi.

Käyttäjätaso 1
Minulle oikein soitettiin Elisalta tähän aiheeseen liittyen, ja sanottiin että asia on testauksen alla, ja sen perusteella sitten päätetään tuleeko peruskanavat IP-jakeluun vai ei. No, tuosta on varmaan puoli vuotta jo aikaa, hitaasti testaus etenee...

Yhteydenotto tuli muuten asiasta tekemäni virallisen valituksen vuoksi (kuluttaja-asiamiehelle), taidanpa pistää sitä prosessia nyt sitten eteenpäin, kun ei ole korjausta tullut puutteelliseen palveluun.

Käyttäjätaso 7
Ja uudempi versio iptv-ehdotuksesta: http://yhteiso.elisa.fi/t5/forums/postsuccesspage/board-id/Elisa/message-id/3529

Käyttäjätaso 2
Taloyhtiössäni on huono antennisignaali. Esim. YLE 1 HD kanava pixelöiityy ja on katsomiskelvoton antenniliitynnän kautta. Nykyisin minulla on Sonera viihde, ja kun YLE 1 HD tulee iptv:nä heidän palvelussaan, niin tuo heikko antennisignaali ei haittaa. Suuri kilpailuetu Soneralle.

Käyttäjätaso 3
Joissakin paikkakunnilla on IPTV:n avulla saatu telekkari näkymään siellä missä antenniverkossa on katveita, luin muistaakseni jonkin valokuituosuuskunnan sivulta, joka samalla tarjosi IPTV palveluja.

Ei voi IPTV:ksi Elisaviihdettä sanoa kun osa kanavista tulee vieläkin antennin kautta, toki voihan sen johon jättää kytkemättä mutta silloin taisi jäädä osa kanavista näkymättä kokonaan.

Peruskanavat saisi sitten IPTV:n kautta näkyä HD:na.

Osallistu keskusteluun