Ei toteuteta

Perutaan koko 1.4 tuleva liittymäuudistus

  • 20 maaliskuu 2013
  • 5 kommenttia
  • 10049 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
Perutaan pakkodata, EAP ja 1,99€ korotusautomaatti joka on tulossa useimpiin liittymiin 1.4 ja annetaan ihmisille oikaesti vapaus valita liittymänsä ilman mitään pakkoja.

 

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Meille vanhoille asiakkaille joilla on jo datapaketti ja AEP käytössä tuon olisi voinut perustella reilusti hinnankorotuksena, eikö? Voitte halutessanne myös nopeuttaa perusdatani 2 Mbit/s. :smileycheesy:
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Puheliittymien uudistuksen tavoitteena on, että liittymän käyttö olisi jatkossa entistäkin huolettomampaa! Emme halua missään nimessä rajoittaa valinnanvapautta, vaan haluamme mahdollistaa kaikille asiakkaille rajattoman internetin käytön ja kotimaanpuhelut näppärällä hintakatolla. Haluamme ensimmäisenä operaattorina Suomessa olla mukana tekniikan kehittymisessä ja suoda kaikille asiakkaillemme rajattoman internetin käytön! Liittymiä voi edelleen muokata mieluisekseen valitsemalla esimerkiksi Reilu-liittymässä datan nopeuden, viestipaketin ja puhepaketin koon. Nyt viimeistään kannattaakin tarkistaa, onko oma liittymätyyppi varmasti juuri sinulle se sopivin 🙂 Uudistus etenee siis suunnitellusti ja uudet ominaisuudet ovat käytössäsi jo ensi viikolla, 1.4.2013 alkaen :)

-Suvi
Käyttäjätaso 5
Mutta meillä on kaikilla peruskapulat ja mittään nettiä ei tarvita. 🙂 Siksi SL ei ole lainkaan enää mikään vaihtoehto monelle. Eli vanhuksille ja niille, jotka käyttää vain peruskapulaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tämän liittymäuudistuksen saisi työntää syvälle sinne yhteen paikaan, mihin valo ei yllä. AIVAN JÄRJETÖN. No jaloillaan voi äänestää. Koskaan ette minua voi näillä liitymillä asiakkaaksi saada. So simple!
Olen hieman myöhässä tässä, mutta kerrotaanpa erikoinen tilanne joka sattui omalle kohdalle. Avasin Saunalahden GSM liittymän erääseen etäkäyttö laitteeseen vuonna 2005. Liittymän perusmaksu oli 0e/kk. Liittymään otettiin ainoastaan tekstiviestejä vastaan, joten laskua ei näin syntynyt. Sain ensimmäisen laskun tieten juurikin tämän uudistuksen myötä, jolloin laskun loppusumma oli 9,86e (sisälsi 1,9e paperi-laskutuslisän). Huvittavaahan tässä 7 vuoden laskussa oli että 100% laskusta kertyi viimeisen 4-5 kuukauden aikana ja lähes 20% laskusta oli paperilaskutuslisä.. Olisipa tällainen 0e/kk liittymävaihtoehto vielä olemassa tällaisille etäkäyttölaitteille..

Osallistu keskusteluun