Pidetään mielessä

Piilotetut kanavat ja kanavapaikkojen päivitys

  • 3 elokuu 2016
  • 5 kommenttia
  • 463 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Voisittekohan implementoida asiakasystävällisin ominaisuuden, kun boxi päivitti tässä taannoin väkisin kanavapaikat. Sen myötä tekemäni "piilotetut" kanavat -lista jälleen katosi.

Eihän tuossa rehellisesti sanottuna ole mitään järkeä että asiakas customoi oman kanavalistan, työllä ja tuskalla: vaikuttaisi sille että kyseinen ominaisuus on vain tehty, miettimättä sen enempää sitä kuinka käytettävä se on. Pienistä ikoneista kun ei saa kunnolla selvää, piilottaakseen turhat kanavat.

Sitten kun boxi ilmoitti että kanavalista päivitetty, kaikki muokkaukset katosivat samalla. Ei pitäisi olla ihan mahdoton asia luoda boxissa "jo olleista" kanavista identifioiva lista (perustuen vaikka uniikkiin id:hen), joka otettaisiin käyttöön myös kanavapaikkojen päivittymisen jälkeen. Jos kanavapaikkojen päivittymisen jälkeen ilmenisi uusia kanavia, asiakkaan tarvitsisi vain piilottaa nuo uudet kanavat mikäli ei niitä tarvitsisi.

Vaihtoehtoisesti uskoisin että olisi mahdollista tehdä uusi ominaisuus kanavahakuun: Hae automaattisesti asiakaskohtaiset "aktiiviset" kanavat. Aktiivisilla kanavilla tässä tarkoitettaisiin sitä, että hakutoiminto hakee vain kanavat, joihin asiakkaalla on katseluoikeus. Tämä filtteröisi jo automaattisesti ainakin omalla kohdallani ison nipun turhia kanavia, eikä tarvitsisi käydä piilottelemassa kyseisiä kanavia kanavalistalta, joita asiakas ei tarvitse/joihin asiakkaalla ei ole katseluoikeutta.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Siirsin ketjusi tällaisenaan Ideapajan puolelle. 🙂 Tuskaistahan tuo on aina ruveta uudelleen kanavia piilottamaan tai järjestelemään kun asetukset katoavat kanavapäivityksen myötä. Millaisia ajatuksia tämä kehitysehdotus muissa Palstailijoissa herättää?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Minusta tämä ei ole enää edes varsinainen idea,vaan toive korjata huonosti suunniteltu ja toteutettu asia. Miks tämmösille pitää kerätä kannatusta ja lopulta on vastaus "pidetään mielessä" ja odotetaan että aika hoitaa, sen sijaan että asia korjattaisi. No tämä oli vaan mun mielipide koko ideapalstasta, jossa on ideoihin nähden hyvin hyvin vähän toteuttetuja asioita. Voisi samantien sanoa ettei voida,pystytä,osata toteuttaa tm.ilman ihme äänestyksiä. Kuitenkin ihmiset kaipaa eri asioita ja äänestysten ei pitäisi määritellä asian toimivuutta tai toteutusta. Ja mikä on ylipäänsä oltava äänien määrä, että joku jossain huipulla päättää vedettänkö henkselit yli vai ei ????
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Aivan samaa mieltä Manipennin kanssa.

Ja mikä on ylipäänsä oltava äänien määrä, että joku jossain huipulla päättää vedettänkö henkselit yli vai ei ????
Ja kuinka moni esim. Viihteen asiakkaista käy täällä edes kerran vuodessa?
Käyttäjätaso 4
Joo, tää on ihan selvä bugi, josta ei mielestäni pitäisi kysellä muiden mielipiteitä vana korjata / kehittää.

Jos joku ilmoittaa selvän bugin, niin miksei asiaa vaan lisätä korjauslistalle - pitääkö sadan ihmisen kannattaa asiaa (ei tällä palsta-aktiivisuudella tapahdu koskaan) , jotta jotain tehtäisiin asialle? 😃
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tämä on työn alla, joten tilaksi "työn alla".

Osallistu keskusteluun