Pidetään mielessä

Podcastei Elisa Kirjaan?

  • 12 toukokuu 2020
  • 7 kommenttia
  • 1432 katselukerrat

Käyttäjätaso 6

Podcastit on tällä hetkellä aika hyvässä huudossa ja kasvussa niin ehdottaisin että Elisa Kirjaan voisi kokoajan houkutella podcastien tekijöitä että sinne voi lisätä omia podcastei kuten aika monessa podcastia tarjoavilla palveluilla on. Tosin kilpailu on kovaa ku niitä löytyy Suplasta, RadioPlaysta, Spotifyst, Applelta ja on muitakin.

Mutta ajattelin että podcastit sopis Elisa Kirjaan koska se on markkinajohtaja Suomessa myydyissä sähköisistä kirjoissa niin olen varma että se tavottaisi myös podcasteja.

MiikaMoi 1 kuukausi sitten

Tämä on meidän Kirja-tiimillä selvityksessä, mutta tarkempaa ajankohtaa mahdollisesta toteutuksesta ei ole annettavaksi. Muutan idean statuksen tämän osalta ‘Pidetään mielessä’ -tilaan, mutta palaamme tottakai tätä kautta heti kun on jotain uutta raportoitavaa.

Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Kiitos ideasta @Team_Finland! Podcastit kieltämättä sopisivat Elisa Kirjan tarjontaan hyvin. Millaisia ajatuksia tämä idea herättää muissa OmaYhteisön käyttäjissä? :slight_smile:

Käyttäjätaso 6

@roopeg Miksi ei tätä ideaa voisi vaan laittaa eteenpäin ja selvitykseen? Tämä on kuten sanoit varsin hyvä idea ja ne sopisi Elisa Kirjaan.

Vinkkinä tässä on RadioMedian melko tuore tutkimus Podcasteista niin tämän perusteella kannattaa hankkia niitä podcastei palveluun 

https://www.radiomedia.fi/sites/default/files/attachments/podcast-tutkimus-radiomedia_1.pdf

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Miksi ei tätä ideaa voisi vaan laittaa eteenpäin ja selvitykseen?

Voidaan toki niinkin tehdä, saadaan vain asiaa vietyä paremmin eteenpäin kun on ensin saatu edes jonkin verran kannatusta idealle (vahvistaa että kysyntää ajatukselle olisi meidänkin asiakkailla) ja samalla kun keskustelu on hetken auki, voi idealle monesti tulla hyviä jatkokehitysideoita ihan jo esimerkiksi tämänkin osalta voisi tulla vaikka toivetta jostain omasta tuotannosta keskittyen asiaan X joka saisi osaltaan lisäkannatusta. Nämä asiat ei kuitenkaan ihan hetkessä valmistu vaikka saisivatkin kannatusta ja “vihreää valoa” edempänä eli parempi aina jos on hiotumpi esitys valmiiksi pohjilla mitä tarjota :) 

Käyttäjätaso 6

@Patomiäs No niin mutta tossa asiassa pitäisi ottaa myös sekin huomioon että tällä palstalla käy vain erittäin pieni marginaali asiakkaita suhteessa siihen miten paljon Elisalla on asiakkaita. Oon kyl huomannu et asiakaspalvelu chatin kautta sentään laitetaan suoraan eteenpäin ehdotukset mitä olen itse antanut.

Oishan se harmi että Elisa missaaisi podcastit jotka on tällä hetkellä huipulla. Podcastit olisi varmasti aika toimivaa liiketoimintaa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Chat ei mahdollista kyselyä suosiolle, OmaYhteisö mahdollistaa. Toki kun mahdollisuus löytyy niin hyvähän se on käyttää :) Täällä kuitenkin ajatus on julkisena eli mainostaa itse itseään, moni asia voi olla sellainen ettei ole tullut käyttäjälle mieleen mutta täällä nähdessä toteaa hyväksi ja antaa peukun :) Eteenpäin siis mekin näitä viedään, käytetään vain hyödyksi mahdollisuutemme kerätä suosiosta dataa ennen kuin tarjoillaan ajatus eteenpäin :)

Käyttäjätaso 4

Tämä on meidän Kirja-tiimillä selvityksessä, mutta tarkempaa ajankohtaa mahdollisesta toteutuksesta ei ole annettavaksi. Muutan idean statuksen tämän osalta ‘Pidetään mielessä’ -tilaan, mutta palaamme tottakai tätä kautta heti kun on jotain uutta raportoitavaa.

Käyttäjätaso 6

@MiikaMoi Eikös tälle idealle sovi mielluummin ‘selvityksessä’ status kuin ‘pidetään mielessä’ status koska tämä idea on Kirja-tiimillä selvityksessä? :thinking: Tosta tulee ristiriitainen olo kun sanotaan että idea on selvityksessä mutta tämän status on ‘pidetään mielessä’.

Osallistu keskusteluun