Pidetään mielessä

Puhelinsoitolla tapahtuvan markkinoinnin kieltäminen

  • 5 heinäkuu 2018
  • 4 kommenttia
  • 916 katselukerrat

  • Keskustelija
  • 4 kommenttia
Hienoa, nyt on "oma elisassa" mahdollisuus viestintäasetuksiin laittaa kielto suoramarkkinoinnin vastaanottamisesta. Mutta, siellä on vain mahdollisuus kieltää tekstiviesti- ja sähköpostimarkkinointi liukukytkimellä. Saisikos sinne vielä yhden "täpän" lisää eli puhelinsoittojen kieltäminen markkinointitarkoituksessa.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Heips, en osaa sanoa onko tuo ominaisuus tulossa, mutta ehdotetaan :)
Nyt homman estäminen toimii niin, että ilmoitat aspaan sun nimen, syntymäajan ja puhelinnumeron niin sinulle päivitetään esto.
Homma hoituu näppärästi esim. chatin kautta.
Käyttäjätaso 1
Hei taas! Pahoittelut viivästyneestä vastauksesta. Puhelinmarkkinoinnin eston mahdollisuutta ei toistaiseksi ole tulossa OmaElisaan. Kiitos kuitenkin tästä palautteesta! 🙂
Kiitos Mits neuvoista. Tein chat asiakasneuvojan kanssa yhteistyötä ja kerroin henkilötietoni tuolloin nyt noin 4 kuukautta sitten, jolloin viestittelit tässä ketjussa.

Oletkohan Mits vielä "linjoilla", kerron sinulle tämän.

Sen jälkeen on tullut kolme markkinointipuhelua - elisalta ovat sanoneet soittavansa.
Tämän viimeisimnältä kysyin, jotta näkyyköhän se markkinointikieltoni siellä. Kaveri sanoi, että
ei markkinointikieltoa voi tehdä elisalle, kun asiakkaalla on elisan tuotteita. Syy: mahdolliset tiedotteet huoltotoimenpiteistä. Sanoin, että huoltotoimenpiteistä saa kyllä ilmoittaa, se ei ole mielestäni markkinointia.

Eikö mitään estoa saa siihen, että soitetaan neljän-kuuden viikon välein, vaikka aina olen sanonut, että en halua edes ilmaiseksi mitään tablettia, enkä vuokraa sitä mustaa laatikkoa, jonka kautta näkee televisiosta netflixin. Tarjosivat niin huiman laajakaista alennuksenkin 30 eurosta 29:ään euroon kk.

Tiedän, että tämä vuodatus ei ole tähän ideapajaan sopiva aihe, mutta tässä näkyy tämä aikaisempi keskustelumme.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Noita omia viestintäasetuksia voi säätää https://verkkoasiointi.elisa.fi/omat-tiedot/viestinta sivulla, mikäli siellä on kaikenlaisen markkinoinnin kieltänyt ja silti puskee puhelua niin kannattaa laittaa meille yksäriä niin hoidetaan esto sitten toista kautta 🙂

Osallistu keskusteluun