Pidetään mielessä

Puheominaisuus nettiliittymiin

  • 16 tammikuu 2014
  • 2 kommenttia
  • 5761 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Saunalahden nettiliittymissä ei ole puheominaisuutta. Sellainen pitäisi lisätä kun useilla tableteilla voi soittaakin. Minuuttihinta voisi olla rasvaisempi, mutta tarvittaessa puheluita tulisi voida soittaa. Esim. kilpaiijalla tämä ominaisuus löytyy ja heidän LTE 800 on ymmärtääkseni parhaalla taajuuskaistalla ja kk hinta sama. Kuvitelkaapa vaikka tilanne näillä pakkasilla, auto hyytyy jonnekin korpeen ja mukana olevalla liittymällä ei voi soittaa ja puhelin jäänyt pois matkasta..

"15.1. - 8.4.2014 Tele Finland Netti-liittymä 4G-netti palvelulla 15 €/kk (norm. 20 €/kk) 24kk ajan. 4G-netti palvelun maksiminopeus LTE-verkon alueella 50 Mbit/s (yleinen vaihteluväli 0,5-40 Mbit/s), 3G-verkon alueella 21 Mbit/s (yleinen vaihteluväli on 0,4 - 10 Mbit/s) ja 2G-verkon alueella 256 kbit/s (yleinen vaihteluväli 20 – 120 kbit/s). Nopeus vaihtelee päätelaitteen ominaisuuksista, sijainnista ja verkon kuormituksesta riippuen. Ajantasainen peittoalue on osoitteessa tele.fi/verkko. Hinnat koskevat tiedonsiirtoa kotimaassa. Palvelun avaus on maksuton.

Liittymässä on myös puhe-ja tekstiviestiominaisuus: kotimaan normaalihintaiset puhelut 14,13 snt/min ja tekstiviestit 9,15 snt/kpl."

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Modet varmaan voisivat kommentoida yrityksen sisältä paremmin, mutta muistaakseni nettiliittymissä oli aiemmin mukana puheominaisuus, mutta se saattoi sekoittaa tai katkaista nettiyhteyden sellaisten mokkuloiden tai tablet-laitteiden kanssa, joissa puheominaisuutta ei ollut tarjolla. Tosin ko. numeroa ei tarvitsee jakaa muille soittotarkoituksessa, tai vaikka pyytää aina soittamaan omaan norminumeroon.  Tietysti fiksua olisi, jos tulevaisuudessa oma.saunalahdessa voisi edes kytkeä puheominaisuuden halutessaan päälle, vaikka puheen minuuttihinta sitten olisikin vaikka 13 snt/min. 
Käyttäjätaso 4
Saunalahden mobiililaajakaistaliittymillä oli aikaisemmin puheominaisuus ja se poistettiin uusilta mobiililaajakaistaliittymiltä syksyllä 2012. Ainakaan toistaiseksi emme ole tuomassa puheominaisuutta takaisin mobiililaajakaistaliittymiin. 

Jos kaipaatte tabletin liittymään puheominaisuutta, niin kannattaa tutkailla puheliittymien valikoimaa Saunalahden verkkokaupasta, esim. Saunalahti Tarkka 4G, jos halutaan maksaa puheesta ja viesteistä käytön mukaan.

Osallistu keskusteluun