Ei toteuteta

Radiokanavat Tampereen kaapeliverkossa

  • 15 kesäkuu 2020
  • 7 kommenttia
  • 2186 katselukerrat

Aloitetaan teidän oman sivuston siteerauksella:

“Valtakunnallisten TV- ja radiokanavien lisäksi tarjontaan kuuluvat myös kunkin alueen tärkeimmät paikalliset radio- ja TV-kanavat.”

 

Nyt tähän liittyen kysymyksiä.

Mielestäni Radio957 on alueellisesti yksi tunnetuimmista radiokanavista / brändeistä. Siksi siis ihmettelen että se ei kuulu teidän kaapeliverkossa - mutta RadioCity Tre kuuluu?

 

Toinen asia kun Radio Helsinkinki nyt vuodenvaihteessa sai toimiluvan myös Tre:lle ja Ouluun niin onko se tulossa kuultavaksi kaapeliverkossa?

 


7 kommenttia

Käyttäjätaso 4

Moro @Kari L. ja tervetuloa OmaYhteisöön! :blush:

Hmm, nyt en osaa suorilta sanoa vastausta kumpaankaan kysymykseen :thinking:  siirtelin tämän aiheen meidän Ideapajalle missä kehitysideoita ja toiveita voidaan pistää meillä eteenpäin mietintämyssyyn! Kaipailisiko muut meidän Tampereen seudun yhteisöläiset Radio957 tai Radio Helsinki -radiokanavia kaapeliverkkoon? :slight_smile:

Käyttäjätaso 3

hei elisa,

 

jos suunnittelette helsinki radio 104,00 asemia elisan tampereen keskusverkkoon.

 

sitten mm: pääkaupunkiseudulle kavereille käydessäni pääkaupunkiseudulla, radio sun pääkaupungin verkkoon jakoon jollekin taajuudelle ja radio musa.

kiitos.

ystävällisesti: tucaani. 

Hei,

Laittakaahan Radio Helsinki kuulumaan myös Tampereelle kaapeliverkkoon.  Ja toki muutkin kanavat, mitä Tampereen seudulla muutenkin kuuluu.

Miksi näitä asemia muuten pitää erikseen pyydellä? Luulisi, että nämä lisättäisiin automaattisesti aina kun uusia tulee.

 

Kiitos!

Heippa

Mihinkä voi laittaa toiveita radiokanavista. Haluaisin saada kuuluville Aito Iskelmä kanavan

Tampereelle

Heippa.

Tarkistin mitä Telia tarjoaa Tampereelle .

Tampereen kaapeli-tv-verkossa välitetään kaikki Ylen radiokanavat sekä kaikki paikkakunnalla kuuluvat kaupalliset radiokanavat alkuperäisillä taajuuksillaan. Kuuluvuus riippuu asemien paikallisesta voimakkuudesta.
Tarkista paikkakunnallasi kuuluvien kaupallisten radioasemien taajuudet suomi.fm/taajuudet tai radiomedia.fi/kuuluvuusalueet.

miksi ei Elisalla

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @joukop. ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Pistin toivetta eteenpäin, tuosta oli jo aiempi toive olemassa edempänä :) 

Hmmm.... toiveita laitetaan eteenpäin muttei mitään tapahdu.... Miksi? 

957 kuulumaan, Kiitos! 

Osallistu keskusteluun