Pidetään mielessä

Rajoittamaton tallennustila Elisa viihteeseen

  • 14 helmikuu 2020
  • 6 kommenttia
  • 1367 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
  • Opastaja
  • 106 kommenttia

Nyt tuli DNA TV:hen rajoittamaton tallennustila. Voisiko Elisakin seurata esimerkkiä, kun niitä jatkuvia tallennuksiakin kertyy nykyään niin paljon kun Viihde tallentaa kaikki uusinnat. Kukaan ei ehdi eikä jaksa olla niitä jatkuvasti poistamassa tallennustilaa täyttämästä.


6 kommenttia

Liekö kyseessä joku kamppis, kun törmäsin useampaankin dokumenttiin, jossa sanottiin tallennustilan olevan heillä 4000 tuntia ?

Tallenteet poistuvat kaikilla kahdessa vuodessa ja siihen ei rajston tallennustila mitään auttaisi.

Käyttäjätaso 3

Kiitos ideasta @juke ! Itsekin haeskelin ja törmäsin myös tuohon 4000h tallennustilaan - olisikohan tosiaan mahdollista, että heillä jonkinlainen kamppis tässä kyseessä tai muu vastaava?

Käyttäjätaso 4

Kaikki DNA TV:n käyttäjät saavat uuden DNA TV:n käyttöönsä kevään aikana. Itse sain tuon käyttöön jo pari päivää sitten, keskittämisetuna 3,45 €/kk. :relaxed:  Lisäksi verkkotallennus ei tallenna duplikaatteja! Palvelu on samanlainen mitä Elisakin (myös minä) kokeili pari vuotta sitten osalla käyttäjistä.

https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/uuden-dna-tv-myynti-alkaa-1322020/ 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki

No jopas! Laitetaampa tästä ideaa meidän päässä eteenpäin ja selvitykseen olisiko mahdollista :relaxed:

Käyttäjätaso 2

Tuo olisi kyllä kieltämättä hyvä myös Elisalle, että tallennustila olisi rajaton Elisa Viihde sovelluksessa sekä digiboksillisessa versiossa:wink:

Kun nykyään ohjelmia uusitaan ziljoona kertaa viikon aikana, pitäisi olla mahdollisuus määritellä tarkemmin kuin viikonpäivätasolla milloin tallennetaan. Esim. vaikka että ohjelman pitää alkaa tietyn kellonajan jälkeen tai mielummin vielä tietyn aikaikkunan sisällä (eli ohjelman pitää alkaa jälkeen xx:xx mutta ennen yy:yy) kun niitä uusintoja tulee usein aamupäivällä ja taas myöhään illalla.

Mielummin mahdollisuus tarkemmin määritellä milloin tallennetaan kuin rajaton tila. Ikävää yrittää niistä tallenteista muistaa, että olinkos jo katsonut jonkun sarjan jakson kun niitä ilmestyy niin paljon tallenteisiin. Pahimmillaan ohjelman kuvauksessa ei edes kerrota mitään järkevää josta voisi jotain päätellä.

Osallistu keskusteluun