Toteutettu

Sähköpostin roskapostisuodatus paremmaksi Oma Elisassa

 • 16 huhtikuu 2015
 • 17 kommenttia
 • 3063 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Uudessa Oma Elisassa roskapostin estolistalle voi lisätä vain yksittäisiä postiosoitteita , mutta ei kokonaista domainia.

Siis muodossa xxxx. yyyyy@domain.com lisäys onnistuu , mutta muodossa *@domain.com ei. Roskapostittajat vaihtelevat osoitteen alkuosaa ja niiden kaikkien lisääminen erikseen on toivoton homma. Kaiken lisäksi estolistalle ei mahdu määrättömästi osoitteita.

Siis tehkää Oma Elisaan sellainen muutos , että palvelu hyväksyy *-korvausmerkin , jolloin koko domainin voi lisätä kerralla listalle. Oma Saunalahdessa sellainen on ja se jopa toimii.

17 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tämä kuvastaa ainoastaan Elisan yleistä asennetta (ei voisi olla vähemmän kiinnostunut asiakkaiden toiveista), mutta samalla Elisan ajantasaisuutta; meilisovelluksen toteutus kun on karuudessaan jostakin internetin syntyaikojen alkuhämäristä...
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Webmailiin tuota ei kannata enempää kehittää koska se vaatisi suuria muutoksia eikä ominaisuutta kuitenkaan kovin moni käyttäisi. Käyttöön kannattaa mielummin ottaa erillinen sähköpostisovellus esim. Thunderbird, jossa roskapostista ei tarvitse viikkoa pidempään kärsiä. Sen suodatin on myös oppiva eli tärkeät viestit eivät ikinä päädy roskapostikansioon toisin kuin webmailissa, jos roskaposti suodatetaan pelkän domainin perusteella.
Käyttäjätaso 7
Juu oikeissa postiohjelmissa on kehittyneempiä suodatuksia , mutta kyse on siitä . että kun se aloitusviestissä ollut domainin lisäys on vanhemmissa Elisan suodatuksissa ollut , niin eipä sitä kannata poistaa uudestakaan. Itse asiassa muutos on ihan marginaalisen pieni , sillä melkein kaikki tarpeellinen on jo uudessakin olemassa , pitää vain sallia korvausmerkin käyttö säännöissä,.Saunalahden postissa se on vieläkin mahdollista. Roskapostin suodatuksen kannalta on sitä parempi mitä aikaisemmassa ketjun vaiheessa ne roskat poistetaan.
Käyttäjätaso 7
Onko Elisalla tähän asiaan mitään kantaa ?
Käyttäjätaso 7
Hyvin hiljaista on ollut tämän asian osalta. Onko jotakin parannusta roskapostisuodatukseen tulossa?
Käyttäjätaso 7
Haloo!!!

Olisiko Elisalla kommentoitavaa?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Pahoittelut hiljaiselosta tämän osalta!

Tällä hetkellä kehitystä roskapostisuodattimeen ei ole harmillisesti tiedossa uudistetun OmaElisan puolella, ainakaan lähiaikoina. Muut tärkeämmät kehitykset priorisoituu edelle. Eikös kuvattu filtteröinti onnistu kuitenkin vanhan OmaSaunalahden puolelta tälläkin hetkellä ja sitä voi hyödyntää kun on tarvetta?
Käyttäjätaso 7
Joo toimii tuo domainin suodatus Oma Saunalahden kautta toistaiseksi , mutta ei kaikilla ole Saunalahden postitilejä , ymmärtääkseni. Minulle riittää se , että ominaisuus tulee uuteen Oma Elisaan ennen kuin Oma Saunalahti suljetaan.
Käyttäjätaso 3
Nostin tämän OmaElisan to-do -listalle, fiksataan jossain kohtaa!
Käyttäjätaso 7
Tämäkin puute näyttäisi olevan korjattu. Ainakin testissä korvausmerkin käyttö toimii. Kiitos!
Käyttäjätaso 7
Mitenkäs on tämän roskapostisuodatuksen maksullisuuden laita jatkossa?

Oma Saunalahdessa palvelu on maksuton , mutta Oma Elisassa se maksaa 1€/kk. Itselläni on Saunalahden nettiliittymä ja roskapostisuodatus on maksuton , mutta miten käy , kun Oma Saunalahti suljetaan tai jos hallinnoin jatkossa suodatuksia Oma Elisassa?

Osaisiko joku mode vastata?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
 • ? Tarkoitatko, ettei sinulla näy nyt tuota hallinnointia Oma Elisassa? Mikäli sähköpostisi ja roskapostisuodatin on ilmainen Oma Saunalahdessa, pitäisi sopimuksen näkyä myös samoin (uudessa) Oma Elisassa. :)
 • Käyttäjätaso 7
  Ei en tarkoita ja kyllä ne sähköpostitilit lisukkeineen näkyvät sekä Oma Elisassa että Oma Saunalahdessa.  ;)

  Tarkoitan sitä , että Oma Saunalahdessa roskapostisuodatus on ilmainen nettiliittymän omistajalle ja aiemmin minulle on luvattu , että ilmaisena se pysyy niin kauan kuin Oma Saunalahti on käytössä. Oma Elisassa se suodatus sen sijaan maksaa 1€/kk.

  Kiinnostaisi tietää mitä tapahtuu roskapostisuodatuksen hinnoittelulle , jos hallinnoin sitä Oma Elisassa tai kun Oma Saunalahti suljetaan. Oma Saunalahtihan todennäköisesti joskus pannaan kokonaan kiinni , kun kaikki toiminnot on saatu siirrettyä uuteen Oma Elisaan. Siis se nykyinen roskapostisuodatuksen ilmaisuus johtuu siitä , että minulla on Saunalahden kiinteä nettiliittymä , johon em. palvelu sisältyy ja aion myös nettiyhteyden säilyttää jatkossakin.

  Siis miksi minulle ilmainen palvelu näkyy Oma Elisassa maksullisena ja Oma Saunalahdessa oikein eli ilmaisena?
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +1
 • ? Laitan sinulle asiasta yksityisviestiä, koska sopimuksesi on hiukan poikkeava . Selitän tarkemmin kunkin sopimuksen sisällön sitä kautta. :) 
 • Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki
  Toteutettu 30.11., olkaa hyvät! 🙂
  Eikö Kolumbuksen roskapostisuodatusta enää ollenkaan kehitetä!!!!!! Voisiko elisalainen vastata, kiitos!
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  Eikö Kolumbuksen roskapostisuodatusta enää ollenkaan kehitetä!!!!!! Voisiko elisalainen vastata, kiitos!
  Kehitetään jatkuvasti 🙂 Pahoittelut ettei palvelu ole vastannut odotuksiasi 😞 Mikäli havaitset toiminnassa selkeää vikaa (viesti ei suodatu oikein tai suodattuu virheellisesti), niin laitathan meille tiedon tästä yksärillä tarkoilla tiedoilla varustettuna

  Osallistu keskusteluun