Saldo- ja puheluerittelyyn laskuttamaton kokonaissaldo


Oma Saunalahdessa saldotiedoissa näkee asiakkaan kuukausittaiset puhelutiedot , tekstarit jne. Minä kaipaisin sinne nappulaa , jonka takaa löytyisi laskuttamaton kokonaissaldo , joka sisältäisi kaikki käyttömaksut , kausimaksut ja mahdolliset kertamaksut. Nyt ne tiedot joutuu itse osista keräämään ja laskemaan paljonko se seuraava lasku suurin piirtein tulee olemaan.
Saldo- ja puheluerittelyyn laskuttamaton kokonaissaldo
Tämä idea on näköjään jäänyt unholaan, vaikka idea vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta. Olisiko hyvä, että palvelu näyttäisi kokonaissaldon per liittymä vai peräti per asiakkuus, eli näyttäisi kaiken laskuttamattoman saldon kerralla? -Suvi
Minusta tämä on ihan hyvä idea etenkin kun ajattelee noita kertamaksuja. Etenkin vähän puhujalle, jos on tietämättään tilannut jonkun maksullisen palvelun on parempi, jos voi puuttua asiaan heti eikä vasa esimerkiksi parin kuukauden päästä, kun lasku tulee ja yllättyy.
Liittymäkohtainen saldo on tärkein.
Niin mitenkähän se laskutus oikein menee? Itselläni on vain yksi liittymä ja se on selkeä tapaus eli ei väliä onko liittymäkohtainen vai asiakaskohtainen. Mitenkäs ne , joilla on monta liittymää, laskutetaanko ne yhdellä laskulla vai erikseen jokainen? Alkuperäinen ajatukseni oli helpottaa tulevan laskun suuruuden arviointia.
Suvin mainitsema "asiakkuus" tai "asiakaskohtainen laskutus" tarkoittanee yhden asiakasnumeron laskutusta. Tällöin kaikki palvelut laskutetaan yhdellä laskulla. Samalla henkilöllä (kuten minulla) voi olla käytössään useampi asiakkuus mutta laskut menevät eri henkilölle. Tällöin taas en haluaisi kaikkien asiakkuuksien maksuja summattavaksi yhteen tietueeseen.
Asiakkuudella tarkoitin nimenomaankin sitä, että jos yhdellä laskulla laskutetaan useampaa liittymää :)



 



Siirrän idean tilaan "Pidetään mielessä", tämä on sen verran näppärä idea 🙂
Saldo- ja puheluerittelyyn laskuttamaton kokonaissaldo
Onhan sekin jotakin , että pidetään mielessä. Minä kyllä toivoisin , että laitettaisiin toteutukseen suoraan.
Olisiko jo mieli muuttunut ja tämä asia voitaisiin toteuttaa?
Tätä ei ihan lähitulevaisuudessa olla toteuttamassa, mutta selvitetään mahdollisuuksia.
Saldo- ja puheluerittelyyn laskuttamaton kokonaissaldo
MobiiliOmaelisassa on toteutettuna jo näitä ominaisuuksia. Etusivulla palvelussa löytyy: Puhe, Viestit ja Netti osiot hintoineen. Erilliset erittelyt saa painamalla kyseisen otsikon "palloa" jonka takaa tulee tarkemmat lisätiedot. Hyvin helppo ja yksinkertainen käyttää.
Eipä tätä sinne mobiiliin ole pyydetty , vaan Oma Saunalahteen tai nykyään Oma Elisaan.