Pidetään mielessä

Sarjoihin lisätietoja -kiitos!

  • 10 heinäkuu 2013
  • 8 kommenttia
  • 10442 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
  • Kommentaattori
  • 42 kommenttia
Seuraan useita poliisi- yms. sarjoja ja mm. Criminal Minds, Without a trace, Cold Case, NCIS, noita löytyy itseltäkin jonkin verran.

Olisiko mitenkään mahdollista saada vaikkapa ihan KAIKKIEN sarjojen kuvauksiin tiedot:

* monesko jakso/kausi (osassa on) esim. 4/24  jne.

* ALKUPERÄINEN jakson nimi, koska monia jaksoja on suomenneltu usein eri tavoin ja  kun/jos kausi/jakson järjestysnro puuttuvat on "kivaa" etsiä oikeaa jaksoa ...

* onko uusinta (u)

Nämä nyt lähinnä ottaa aivoon tällä hetkellä, kun yritän saada jotain tolkkua CSI-sarjojen kausista ja jaksoista :smileyevil:

Kuinka suuri todennäköisyys yleensäkin näillä ehdotuksilla (ei vain minun vaan kaikilla) on tulla ihan aikuisten oikeasti toteutetuksi ?? :)

Loma alkoi tänään ja mikäs sen mukavampaa kuin nauttia hyvistä ohjelmista silloin kuin itse haluaa!

8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Voin vastata Elisan puolesta:

Sarjojen kuvaukset tulevat jostain lähteestä johon Elisa ei voi vaikuttaa. Eli vika ei ole Elisan.

Mitä taas tulee näiden ehdotusten toteutumisen todennäköisyyteen... siis aikuisten oikeasti... ei kannata pidätellä hengitystä.

 

Mukavaa lomaa kuitenkin Viihteen parissa! ;)
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Saisivat edes nykyiset EPG:n ohjelmakuvaukset kuntoon, eli että kuvaukset eivät katkeaisi kesken kaiken. Muista nyt mitä tässä oli tarkasti rikki.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ei välttämättä ole mitään rikki. Elisan EPG-tiedot tulevat käsittääkseni Digitan antenniverkosta ja siellä kuvauksille on varattu DVB-standardin mukainen tila. Jotkut TV-yhtiöt kirjoittelevat pidempiä kuvauksia , jolloin ne automaattisesti katkeavat , kun maksimi merkkimäärä ylittyy.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Niin DVB järjestelmässä on mahdollisuus sekä ns. lyhyeen että pitkään ohjelmakuvaukseen EPG:ssä. 

Kommenttini ei ollut pelkästää Elisa Viihteeseen vaan koko EPG järjestelmään Suomessa. Ajattelin vain tuoda ajatukseni tästä esille...
Käyttäjätaso 5
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Juu Elisa ei suoraan näille voi mitään, mutta kun seuraavan kerrran ottavat eri ohjelman tuottajiin/kanaviin yhteyttä, niin voisivat tuoda esille "kansan syvät toiveet" ja jos sen avulla saayaiisin nuo kaudet/osat pikkuhiljaa joka sarjaan. Elisalla paljon isommat saappaat saada kanavat ymv, ymmärtämään tarpeen kuin normi Taavi Taapereroisella.
Käyttäjätaso 7
Jaksojen alkuperäinen numerointi olis kyllä erittäin aiheellinen osa ohjelmatietoja.

Varsinkin pidempiä ja vanhempia sarjoja kun tuntuu olleen tapana näyttää hiukan sattumanvaraisessa järjestyksessä.

Muistaakseni Ellullakin on ollut edustajansa digi-tv-seminaareissa, joten asia olis kyllä varmasti mahdollista ottaa pöydälle, jos palveluhalua vaan riittää.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Parannuksia pyritään tekemään ja ratkaisu on selvityksessä. Lopullisen ratkaisun löytämisessä kuitenkin saattaa kestää. Tällä hetkellä sarjoista näkyvät ne tiedot, mitä kanavat meille toimittavat. 
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tilanne pysynyt samana Ammattimiehen kommentin jälkeen, joten vaihdetaan tilaksi "Pidetään mielessä", ratkaisua ei ole vielä näköpiirissä.

Osallistu keskusteluun