Saunalahden kansanopisto takaisin


Kristalia parempi mainos olisi kansanopisto. Miksi Saunalahti tekee mainoksena suhteellisen kuivaa musiikkia, jota kukaan tervejärkinen ei kuuntele? Tuokaa kansanopisto takaisin ja tuokaa liittymienne parhaita puolia potentiaalisille asiakkaille. Siinä jos missä olisi hyötyä toisin kuin näistä "biiseistä". Potentiaalisia asiakkaita ei kiinnosta pätkääkään mitä musiikkia Kristal tekee vaan mitkä ovat palvelunne parhaat puolet ja miksi liittymä kannattaisi teiltä hankkia. Biisi ei kerro tästä mitään.



Kansanopisto videot:



1. Huomaatko eron: Lihakauppias



2. Huomaatko eron: Kana



3. Huomaatko eron: Tykinkuula



4. Huomaatko eron: Mummo



Näitä lisää ja Kristal levy-yhtiöineen pois!
Minä en ymmärtänyt koskaan noita kansanopistojuttuja, ei niitä yhtä kertaa enemäpää jaksa katsoa.
Huomattavasti laadukkaampaa sisältöä kuin nämä Kristalin perheen musiikkiurat.
Parempi olisi ettei kumpaakaan enää koskaan.:(
Saunalahtihan vaihtoi mainostoimistoa ja jälki näkyy tässä. Kyllä kansanopisto parempi oli ehdottomasti.
Ei kumpaakaan, molemmat täysin onnettomia mainoksia. Noiden perusteella ei kyllä kukaan valise Saunalahtea.
Laama takas!



Tämänhetkinen olisi nykyistä parempi, jos Kristal olisi enemmän esillä. Voisi seurata hänen urakehitystään. Nyt kaikki tapahtuu Iskän ympärillä.
Saunalahden kansanopisto takaisin
Yritin kuunnella Kristalin uuden biisin tässä päivänä eräänä, mutta puolentoista minuutin kohdalla oli pakko laittaa kiinni kun ei kestänyt enempää.. :smileyundecided:



edit: Eli suomennan vielä mielipiteeni, tämä Kristal-hömppä on mielestäni aika hiekkotasoista. Vetoaa ehkä joihinkin nuorempiin asiakkaisiin, mutta eipä näillä aikuisiin ihmisiin juuri vedota.
Mielestäni Blingström- mainoksissa on toki sanomaa ja ideaakin. Herra B. polttaa takamuksensa kultaisilla saunanlauteilla ja toteaa, että laatuun pitää tottua.



Kristal ja hänen musiikkinsa on kyllä aika yhdentekevää.



Ironisempi mainos olisi vaikka mummo katsoo omaa vanhaa pöytäpuhelinta ja  toteaa, että nyt siihen sisältyy netti ja kattoo ihmettelevästi vanhaa puhelinta.
Samaa mieltä kuin Hyvis: laamat takaisin.
Kiitos ideasta ja hienoa, että kansanopisto on saanut kannatusta! Mainosten maailmassa kuitenkin usein siirrytään tasaisin väliajoin uuteen ja nyt on toisenlaisten mainosten vuoro. Mutta, mistä sitä tietää mitä tulevaisuus tuo 🙂 -Suvi