Saunalahti-brändäys anteroihin..


Saunalahden antero-appi on todella paikoilleen jämähtänyt.



En tiedä onko ohjelmalle suunnitelmissa edes kehitystä mutta jos olisi niin jonkinlaisia kehitysehdotuksia..



- liittymänhallintaa appiin, nykyisellään välillä tylyttää mennä tietokoneelle/ käyttää oma.saunalahtea (joka sekin on paikalleen jämähtänyt ja järkyttävä sillisalaatti). liittymänhallinnassa voisi olla kaikki mikä löytyy oma.saunalahdesta.



- Mayday-nämiskä ála Amazon. nappia painamalla appi soittaisi voip-puhelun ja jonottaisi automaattisesti ja kun tulee oma vuoro niin hälyttää. (tai sitten chat-ikkuna). Välillä todella turhauttavaa odottaa vartti että joku vastaa. Muutenkin koko puhelimella soittaminen on niin eilistä.. jos todentaminen on ongelma niin voisihan siihen kytkeä mobiilivarmenteen, aspa etänä lähettää puhelimeen varmistuspyynnön, asiakas kuittaa, homma jatkuu.



- android-puhelimiin esimerkiksi saunalahti-launcher vastineeksi alhaisemmasta hinnasta/ esimerkiksi pykälää korkeammasta nopeudesta (vakio kait 512?), launcherilla tulisi 1mb tai 2mb? launcherissa sitten tulisi mainos tai kaksi, silloin tällöin. 



//Muokattu kategoriat uusia vastaaviksi. -Norris
Hei.



Oma Saunalahti puhelinsovelluksiin on tulossa päivitystä nykyaikaisemmaksi.
 Tulisikohan sitten ensi vuonna , kun kevät on jo mennyt tältä vuodelta. .;)



https:///t5/Saunalahti-Ideapaja/Mik%C3%A4-siin%C3%A4-Mobiili-Oma-Saunalahdessa-on-niin-vaikeaa-saada/idc-p/345767#M1303
Saunalahti-brändäys anteroihin..
Moi!



MobiiliOmaSaunalahti on tosiaan uudistumassa. Alkuperäinen aikataulu oli kevät, ja itse app onkin viittä vaille valmis. Julkaisu odottelee muutamaa kehitystä vielä taustajärjestelmien puolelle, jotta appsi toimisi mahdollisimman jouhevasti. Luvassa on natiiviappsit iOSille, Androidille ja Windows-phonelle. Uutena ominaisuutena tulee laskunäkymä ja mahdollisuus tarkistella kaikkia omistuksessa olevia liittymiä. Elisa-tunnus kannattaa siis jo ottaa käyttöön, koska se tulee jatkossa olemaan kirjautumistapana! Tarkempaa aikataulua en osaa ihan vielä sanoa, odotellaan, että ihmiset palaavat kesälomilta ja saadaan status update kehityksen osalta!



t. Annukka
"MobiiliOmaSaunalahti on tosiaan uudistumassa. Alkuperäinen aikataulu oli kevät, ja itse app onkin viittä vaille valmis. Julkaisu odottelee muutamaa kehitystä vielä taustajärjestelmien puolelle, jotta appsi toimisi mahdollisimman jouhevasti. Luvassa on natiiviappsit iOSille, Androidille ja Windows-phonelle. Uutena ominaisuutena tulee laskunäkymä ja mahdollisuus tarkistella kaikkia omistuksessa olevia liittymiä. Elisa-tunnus kannattaa siis jo ottaa käyttöön, koska se tulee jatkossa olemaan kirjautumistapana! Tarkempaa aikataulua en osaa ihan vielä sanoa, odotellaan, että ihmiset palaavat kesälomilta ja saadaan status update kehityksen osalta!"
Android-sovelluksen lanseeraus on tapahtumassa marraskuussa 🙂 Lisätietoa pian!