Pidetään mielessä

Saunalahti prepaid roaming tarvitsee paljon korjaamista

  • 29 joulukuu 2013
  • 4 kommenttia
  • 7656 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kuten tekstiviestien lähetys sekä uusien maiden saaminen. Minkä takia uusien maiden saaminen on todella hidasta? Ei ole Elisalla/Saunalahdella taidettu ees viitsiä keskittyä tuohon asiaan ku sitä on hoidettu laiskasti. 

Saunalahti Prepaid asiakkaita on kyllä petetty tuossa asiassa että tekstiviestit pitäisi toimia ja tulla uusia maita. Mutta kävikin niin että asia jätettiin kesken ja hommaa tehdään todella verkkaisesti.

Nyt kyllä vaatisin muutosta tähän asiaan että tekstiviestit kuntoon ja uusia maita kehiin! Se olisi tosi hyvä että Saunalahti Prepaid liittymää voisi käyttää Ahvenanmaalla ÅMT:n verkossa. 

Eihän neuvottelu hintojen kannalta ole vaikeaa koska nehän o EU:n määräämät hinnat ja ÅMT:n kanssa on kotimaan hinnat. Itse omistan Saunalahti Prepaid liittymän ja tosta tempauksesta kyllä uskon että jotkut vaihtaa Saunalahti Prepaid liittymän johnkin toiseen liittymään kun Saunalahti Prepaid toimii huonosti ulkomailla.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Kiitos ideasta 🙂 Tulevaisuudessa tahtomme on, että Prepaidit toimisivat jatkossa mahdollisimman monessa maassa 🙂 Tarkkoja aikatauluja ei valitettavasti tässä vaiheessa ole. Ahvenanmaalla Prepaid-liittymät ovat toimineet jo jonkin aikaa - asia on siis edistynyt jo jonkun verran 🙂
Käyttäjätaso 6
Ai toimiiko Saunalahti prepaid Ahvenanmaalla? Mistä alkaen se on muka toiminu? Sillo viime vuonna ku olin Ruotsin laivalla ja laiva meni Ahvenanmaan ohi niin sillon puhelin ei ollu ÅMT:n verkossa vaan ihan Elisan verkossa ja kenttä oli heikko. Jos kerta Saunalahti Prepaid toimii Ahvenanmaalla niin miksi sitä ei ole Saunalahti Prepaid roaming listalla tai muuten lue Saunalahti Prepaid liittymän kuvauksessa? Jos kerta toimii Ahvenanmaalla niin seihän sitä tietoa saa pimittää. Lisätkääpäs tämä tieto tuonne Saunalahti Prepaid roaming listaan sekä tietenkin se tieto että siellä on kotimaan hinnat.

Milloin saadaan noi tekstiviestien lähetys ulkomailla kuntoon kokonaan että sen lähetys onnistuisi?
Ajantasaiset tiedot Saunalahti Prepaid- sekä Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaista- (tiedonsiirron osalta) matkaviestinliittymien toimivuudesta sekä hinnoista ulkomailla, on nyt kerätty Elisasta / Saunalahdesta riippumattomalle, mutta täysin luotettavalle internet-verkkosivulle, jonka löytää napsauttamalla http://dy.fi/r3q" title="Saunalahti Prepaid- sek? Saunalahti Prepaid Mobiililaajakaista -matkaviestinliittym?t ulkomailla.
Toistaiseksi edellä kirjoittamassani viestissä mainittu ulkoinen linkki (ajantasaisten Saunalahti Prepaid -verkkovierailuhintojen
ja -kumppanioperaattori-, käyttö-, sekä toimintatietojen tarkistamiseksi, EI ole käytettävissä (webhotelli-palveluntarjoajan pitkästä
"BlackOff":sta johtuen), mutta samat tiedot päivitetään pian toiselle sivustolle, johon tulee pääsemään, saman (edellisen viestin) linkin avulla.

Osallistu keskusteluun