Saunalahti Tuplalaajakaista puhelinliittymällä.


Niille joilla ei ole tablettiä tai tarvetta mobiililaajakaistalle olisi kiva, jos tuplalaajakaistassa olisi vaihtoehtona mobiililaajakaistan tilalle valita tavallinen kännykkäliittymä rajoittamattomalla nettiyhteydellä.
Saunalahti Tuplalaajakaista puhelinliittymällä.
Kannatetaan! Sitä kännykän rajoittamatonta nettiyhteyttähän voisi myös kuitenkin tarvittaessa käyttää tabletissa tai kannettavassa, kun jakaa kännykän yhteyden hotspottina, luo siis kännykällä WLAN:nin, johon tabletin liittää. Eli en tajua, mihin mobiililaajakaistaa ylipäätänsä tarvii, jos on kännykkä? Ainakin minulla on aina kännykkäkin taskussa, vaikka tabletin tai kannettavan kanssa kaupungilla liikunkin ja jos ei ole julkista WLAN:nia kahvilassa, niin teen oman salatun langattoman verkon Android kännykälläni.



Vanhalle äidilleni tekemäni ohjeet, joten lapsikin ne ymmärtää: http://petke.info/hotspot.html



Kotona kuitenkin haluan käyttää lanka-laajakaistaa sen paremman toimintavarmuuden takia - ainakin aiemmin ovat olleet vakaampia kuin mobiililaajakaistat.
Hyvä idea, ehdottomasti kannatan!



Ja jotta kannatukseni rekisteröityi, klikkasin vasemmalla ylhäällä olevaa "Kiitos"-painiketta... vinkiksi @Kekkulixille ;)



P.S. Oli muuten hyvä rautalankaohje wifi-hotspotille.
Koska vain aloitusviestille voi painaa "kiitos" nappia, niin joudun kiittämään sinua @jortsu67 ohjeille antamistasi kehuista tällä viestillä. Kiitos.
Moi, sinänsä ajatus on mielenkiintoinen, mutta tällä hetkellä ei ole suunnitelmissa tuoda erikseen tuotetta jossa olisi kaksi mobiililaajakaistaa yhdessä paketissa. Nykyisten tuotteiden hinnalla saakin erikseen jo kaksi mobiililaajakaistaa Tuplalaajakaistaa vastaavalla hinnalla.
Taisi tawan nyt ymmärtää asian väärin. Ei tässä haluta kahta mobiilikaistaa vaan halutaan se kiinteä laajakaista ja sen mobiilikaistan sijasta vastaava nopeus olemassa olevaan Saunalahden kännykkäliittymään. Tai sitten vaihtoehtoisesti uusi liittymätyyppi.