Selkeyttäkää latausliittymien markkinointia


Saunalahden latausliittymät ovat kummasti piilotettu. Kun menee sivulle:



http://saunalahti.fi/gsm/



ei niitä ole listassa vaan pitää erikseen klikata yllä pienellä oleva linkki. Sitten, kun sieltä taas klikkaa linkkejä, lentää takaisin laskutusliittymiin, ja saa sekavaa tietoa (mm. että Norpassa olisi perusmaksu ja tai Reilussa olisi MMS-viestit paketissa). Ei ihme, jos asiakas huutaa kauhusta ja juoksee karkuun. Asiakkaalle myöskään ei kerrota juuri latausliittymien erityispiirteistä.



Esitelkää latausliittymät selkeämmin. Latausliittymiä kuvaavilta sivuilta ei tule olla viittauksia laskutusliittymiin. Käyttäkää niistä aina nimiä "Norppa laukausliittymä" jne. Lisäksi Reilu latausliittymää voisi kehittää niin, että se sopisi myös lapsille. Perusmaksu ja käyttömaksut tulisi paremmin eritellä toisistaan. Esimerkiksi perusmaksun voisi siirtää kuukausittain Suoraan Saunalahdelle toistuvalla tilisiirrolla kierrättämättä saldon kautta tai laskuttaa vanhempien laskulla.
Kuka ostaa Reilun lapselle? Sehän on liittymänä varsin kallis!
Selkeyttäkää latausliittymien markkinointia
Saunalahden sivut uudistuvat kesäkuun aikana, joten varmasti myös Latausliittymien osalta sivut selkeytyvät samalla! 🙂 -M1nna
Latausliittymien osalta sivut selkeytyivät viime kuussa -nyt pitäisi löytyä helpommin! 🙂 -M1nna