Ratkaistu muuten

Tallennettujen ohjelmien poistaminen Elilsa viihteestä

  • 20 tammikuu 2017
  • 8 kommenttia
  • 4120 katselukerrat

Tallennan paljon ohjelmia jotta voin katsoa ne silloin kun minulla on aikaa. Tärkeimmät tallenteet ovat uutiset, urheiluruutu, jotkut sarjat ja hyvät elokuvat. Kuukausien aikana tallenteita tulee todella paljon koska osa tallenteista kertaantuu.
Ohjelmien poistaminen on hankalaa kun jokainen pitää poistaa yksitellen.
Ehdotan että ohjelmistoa muutetaan siten että vallikosta voi ruksata poistettavat ohjelmat ja että ne sitten voi poistaa yhdellä kertaa. Se nopeuttaisi poistamista ja säästäisi asiakkailta satoja klikkauksia.

Lars Kronqvist
Vaasa

8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Tämä on jo mahdollista Elisa Viihde -mobiilisovelluksella sekä Elisa Viihteen sivuilla.

Ainoastaan digiboksin kautta tallenteet pitää poistaa yksitellen.
Ongelmana on se että mobiilisovellutukseni ei enää toimi ollenkaan. Minulla on windows 7,8 phone jonka kautta olen aikaisemmin tehnyt tallentamiset.... pari päivää sitten kun yritin tallentaa ohjelmia sovellutus vaati minulta salasanan. Mikään käyttämistäni salasanoista ei onnistunut joten poistin ohjelman ja tilasin sen uudestaan ja yritin tallentaa sen puhelimeen.... ei onnistunut!!! herjasi jjotakin että puhelimen ohjelma pitää päivittää????? Windows 7,8 phonea ei voi päivittää. MIkä avuksia???
Mietin myös onko minulle samalla tullut Elisa viihteen tilaus nyt kahteen kertaan
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Mikä Windows Phone (merkki / malli) sinulla on käytössä? Nyt järjestelmäversio on 7.8 ja edellisessä aiheessasi se oli 8.5.

Elisa Viihde -mobiilisovellus toimii Windows Phone 8.1 sekä Windows 10 Mobile -järjestelmillä. Jos sinulla on vanhempi Windows Phone -järjestelmä, ei Elisa Viihde -sovellus välttämättä enää toimi sillä.
Sorry... se minun Windowsphone on 7,8.... En ainakaa saanut tuota elisa mobilea installoitua enää uudestaan. Onko Mobiliversioon tullut joku päivitys. Pari viikkoa sitten kaikki toimi ihan hyvin minun HTC win 7,8 puhelimella.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Elisa Viihteen mobiilisovelluksessa ei ole enää tukea vanhemmalle kuin WP 8.1 -järjestelmälle. Tarkoittaa sitä, että vanhemmilla WP 7.x -järjestelmäversioilla ei Elisa Viihde -mobiilisovellus enää toimi.

https://www.microsoft.com/en-us/store/p/elisa-viihde/9wzdncrdd4n2#system-requirements
Käytän elisaviihdettä netissä, minulla on windows10. Pystyn merkkaamaan tallennekansiossa poistettavat ja ne pitäisi poistua yhdellä poista valitut-klikkauksella. Useimmiten ne ei poistu heti vaan sama pitää tehdä uudestaan.
Käyttäjätaso 3
Elisa Viihde lähestyi meitä asiakkaita taas tyhjänpäiväisellä viestinnällään:
Aseta lempiohjelmat jatkuvaan tallennukseen. Kevät on täynnä suosikkiohjelmia! Suositun Voice of
Finlandin jännittävät taistot jatkuvat ja huomenna lauantaina televisioon palaa 90-luvun rakastettu Bumtsibum. Ensi viikolla alkavat myös kohutut Bachelor Suomi ja Temptation Island Suomi.
Oma suosikkiohjelma kannattaa laittaa jatkuvaan tallennukseen. Näin et missaa yhtäkään jaksoa.


Pitääkö tuosta muistuttaa, oikeasti? Sen sijaan voisitte siellä Elisalla nyt ihan oikeasti tehdä hommia tämän palvelun parantamiseksi!: Keksikää nyt vihdoin viimein se ominaisuus, että jos tallennan jatkuvassa moodissa, niin haluan tallentaa ko. päivän ja kellonajan jakson. En niitä kaikkia uusintoja ja niiden uusintoja.

Sen takia minusta nämä keskustelut siitä, "miten poistan näppärästi turhia tallenteita" ovat aika typerän näköistä hommaa. Turha uusintojen tallentaminen jo lähtökohtaisesti vähentää tarvetta poistaa mitään, eikö vain? Tehkää siis viimein jotakin sen eteen! Kuinka avuttomia koodareita teillä tätä hommaa on tekemässä, kun eivät noin simppeliä asiaa saa kuntoon - edes vuosien palautteiden perusteella?
Hara51 otti asian ytimen esiin. Suurin ongelma on juuri tuo uusintojen lukemattomat määrät, useilta eri kanaviltakin. Otetaan esimerkiksi kanavat, jotka omistaa yksi mediatalo. Heillä on jokin tarve uusintoihin, mutta onhan jokaiselle ohjelmalle oma yksilöllinen, digitaalinen tunniste.

Eikö tuon tunnisteen avulla saada yksilöityä ohjelmia niin, ettei uusintoja ylettömästi tallentuisi?

Näiden tallennettujen uusintojen poistaminen on myös haastavaa, ellei sitten halua poistaa samalla muitakin jaksoja. Nykyisin Viihteen logiikka taitaa rajoittua vain ohjelman nimeen? Jos annatte nykyisen koodin, voin muokata siihen pari rajoittavaa koodia (ehtolauseketta) lisää. En toki ilmiseksi.
🆒

Osallistu keskusteluun