Keskustelu käynnissä

Tallenteiden katselu nopeutettuna

  • 19 marraskuu 2014
  • 4 kommenttia
  • 3664 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Voisiko Elisa Viihteen digiboksiin saada uuden toiminnallisuuden, jolla voisi katsoa tallenteita nopeutettuna?

Ei siis pikakelauksella (3x) kuten nyt uusimmassa boksissa, vaan nopeutettuna siten, että myös ääni kuuluu normaalisti. Hyvä esimerkki haluamastani toiminnosta löytyy YouTube:n HTML5-videoista, joissa on valittavissa 1,25x, 1,5x, 1,75x ja 2x nopeudet.

Olisi erittäin toivottu ja käyttökelpoinen toiminto, ja säästäisi katseluun tarvittavaa aikaa. Ja olisi mahtava kilpailuvaltti Elisa Viihteelle verrattuna esim. NetFlixiin.

Itse katselen ohjelmat nykyään aina hiukan nopeutettuna aina kuin mahdollista. Vielä 1,5 tai 1,75 kertainen nopeus riittää pitämään puheenkin ymmärrettävänä. Erityisesti tämä toiminnallisuus toisi huomattavasti ajansäästöä, kun samassa ajassa ehtisi katsoa enemmän, eivätkä esim. useimmat TV-sarjat kärsi nopeutuksesta mitenkään, pikemminkin päinvastoin.

Toiminto saattaisi olla mahdollista lisätä helpostikin netin kautta VLC:llä katsottaviin tallenteisiin, mutta käytännössä ottaisin tämän mieluiten juuri digiboksiin ominaisuudeksi, koska suurin osa katselusta tapahtuu juuri TV:n äärellä eikä tietokoneelta.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Hauska idea! Täytyy pitää mielessä. Tällä hetkellä ei ole mitään meneillään aiheen tiimoilta. 
Käyttäjätaso 3

Nopeutusominaisuus  takaisin tallenteisiin, kiitos.

Käyttäjätaso 3

Moro @playboy! Onko tuo nopeutusominaisuus toiveissa digiboksille vaiko sovellukseen tai elisaviihde.fi -nettisivulle? :) Saako tämä idea kannatusta muilta? :) 

Osallistu keskusteluun