Tallenteiden poistamisen vaikeus


Nyt on joko digiboksista valittava "poista" ja painettava "ok" tai nettisivuilta ruksittava erikseen jokainen poistettava talletus. Olisi hyvä, jos voisi kerralla poistaa esimerkiksi kaikki talletukset, joissa esiintyy sana "*poliisit*". Sen voisi toteuttaa siten, että listaukselle annetaan hakuehto "*poliisit*" ja sen jälkeen voitaisiin painaa toimintoa "Valitse kaikki listasta" ja sen jälkeen painaa toimintoa "poista kaikki valitut".



Minulla oli 17 sivua tallenteita joita halusin karsia mm. siten että halusin poistaa kaikki "Pulmuset" ohjelmat ja niitä oli siellä 17 sivuilla monia kymmeniä. Aikaa siihen meni tuhottomasti.
Kiitos ideasta, vien sitä eteenpäin että ominaisuus saataisiin myös verkkosivuille. 🙂

Elisa Viihde- sovelluksessahan tuo toki onnistuukin. Oletko huomannut?



Toki kokonaisen kansion voi poistaa jos ne on tajunnu vaan kansioon laittaa tallentumaan 🙂
En ole kokeillut mitään Elisa Viihde -sovellusta. Olen poistanut joko digiboksista tai nettisivuilta tietokoneen selaimella tallenteita yksitellen (kun en ole vaivautunut tallettamaan kansioihin). Eli esitän ehkä typerän kysymyksen: "Mikä on Elisa Viihde -sovellus?". Jos se on jokin kännykkäjuttu, niin ei kiitos. En halua käyttää Elisa Viihde -sovellusta kännykässä.
Eli esitän ehkä typerän kysymyksen: "Mikä on Elisa Viihde -sovellus?". Jos se on jokin kännykkäjuttu, niin ei kiitos. En halua käyttää Elisa Viihde -sovellusta kännykässä.



Kännykkäsovellushan se on , mutta ei sitä ole pakko käyttää.



https://elisa.fi/viihde/esittely/
Tuo ehdottamasi tallenteiden poistosysteemi on ollut jo kauan käytössä .Mene https://elisaviihde.fi/ ja jos olet sinne kirjautunut niin kirjoita hakukenttään esim, poliisit,niin näkyviin avautuu sivu jossa on tulevat ohjelmat sillä hakusanalla ja valmiit tallenteet sillä hakusanalla,siitä on helppo ruksata kaikki poliisit ja poistaa ne.ruksattuasi haluamasi ohjelmat voit poistaa kaikki valitsemasi tallenteet kerralla.
Tuossa vielä kuva, miten papan kertoma homma tehdään:




Empä muistanut kirjoittaa tuota valitsemalla kaikki ,niin ei tarvitse ruksailla,kiitos Sakari.
Ok, kiitos. Olisitte heti sanoneet! ;)



Tosin hakua voitaisiin parantaa siten että se hyväksyisi "*" merkin alkuun ja/tai loppuun. Eli "listaa kaikki ne tallenteet, jossa esiintyy sana "*Olympialaiset*" esim...
Jos kirjoitan tuonne hakukenttään sanan "koira" eli ilman mitään *-merkkejä, palautuu hakutulokseksi kuvan mukainen tulos, eli mihin tarvitaan tähtimerkkejä ?




No, en sitten vaan osannut, kun kokeilin...sorry.
Ja parastahan tässä on, että tallenteita ei edes tarvitse poistaa, vaan ne poistuvat ihan itsestään. Elisa voi mainostaa 8 vuotta palvelua sillä, että vaaraa tallenteiden häviämisestä ei ole ja sitten poistaa tallenteesi. Tulevaisuudessa tallenteet poistuvat kuulemma automaattisesti jo kolmessa kuukaudessa.
Miten ihmeessä en löytänyt tuota ominaisuutta :?:D T: Pönttö

Kiitos teille Palstaisille! 😃
Ja parastahan tässä on, että tallenteita ei edes tarvitse poistaa, vaan ne poistuvat ihan itsestään. Elisa voi mainostaa 8 vuotta palvelua sillä, että vaaraa tallenteiden häviämisestä ei ole ja sitten poistaa tallenteesi. Tulevaisuudessa tallenteet poistuvat kuulemma automaattisesti jo kolmessa kuukaudessa.



Kahdessa vuodessa. Eipä nyt tahalleen levitellä väärää tietoa tai omia spekulaatioita Palstalla. 🙂

Hymyä huuleen!
Ja parastahan tässä on, että tallenteita ei edes tarvitse poistaa, vaan ne poistuvat ihan itsestään. Elisa voi mainostaa 8 vuotta palvelua sillä, että vaaraa tallenteiden häviämisestä ei ole ja sitten poistaa tallenteesi. Tulevaisuudessa tallenteet poistuvat kuulemma automaattisesti jo kolmessa kuukaudessa.Kahdessa vuodessa. Eipä nyt tahalleen levitellä väärää tietoa tai omia spekulaatioita Palstalla. 🙂

Hymyä huuleen!
En lähde väittämään, että trent olisi oikeassa tai väärässä, mutta ei tuo 3kk mitenkään mahdoton skenaario ole. Teliallahan se on jo, Elisa saattaa hyvinkin seurata perässä. Vai oletko eri mieltä?