Ei toteuteta

Tallenteiden siirto

  • 27 elokuu 2016
  • 8 kommenttia
  • 1008 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
  • Kommentaattori
  • 42 kommenttia
Selkeä ja helppo tapa siirtää tallenteita omalle koneelle/pilveen talteen.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

8 kommenttia

Näitä latausohjeita aina välillä kysellään, mutta todetaan "rumasti" heti, että Elisan puolelta ei tällaiselle tukea löydy, eikä myöskään ole tulossa.

Käyttäjäyhteisön tekemiä sovelluksia löytyy Googlella hakemalla ja osa linkeistä saattaa vielä toimiakin, mutta mitään virallista tukea niiden käyttöön ei Elisan puolelta löydy.

Jos offline-lataaminen olisi tuettua, Viihteen omissa sovelluksissa tuki sellaisille olisi ihan vakiona.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Olisiko offline -lataaminen täysin poissuljettu vaihtoehto? Tästä voisi olla iloa esim. paljon ulkomailla matkusteleville asiakkaille sekä heille, jotka haluaisivat katsella tallenteita vaikkapa mökillä, missä mobiiliverkot eivät toimi kunnolla.
Jotkut kilpailevat palvelut joutuivat offline-latausmahdollisuuden poistamaan, joten en usko, että Elisankaan olisi sitä mahdollista tuoda tarjolle. Jollain useamman minuutin puskuroinnilla toki voisi verkon huonoa toimivuutta yrittää "kompensoida".
Käyttäjätaso 4
DNA:lla tämä oli ja he "joutuivat" sen poistamaan - kyse oli siitä että mikään tahohan ei vaatinut ominaisuuden poistoa vaan siitä olisi pitänyt saada tekijänoikeusjärjestöille lisää rahaa. DNA sitten selitteli asiaa pakolla, vaikka asia ei ollut näin. Tässä olisi siis mielestäni paikka lisämaksulliselle palvelulle.

DNA TV:n paras kilpailuvaltti oli tuo offline-lataus, varsinkin näin reilusti lentokoneella matkailevalle. Maksaisin ilomielin tuosta lisäominaisuudesta jokusen euron lisää, jos se vaan olisi saatavissa.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Laitetaan etiäppäin, niin eiköhän se virallinen vastauskin löydy 🙂
Käyttäjätaso 2
Tähän on nyt tullut vastaus ja offline-latausta ei ole näillä näkymin tulossa tarjolle.
Itse käytän Viihde Media Manageria. Joskin Elisalla ei ole sen kanssa mitään tekemistä. Mutta toimii ja sillä olen siirtänyt tallenteita tietokoneelle ja sillä voi tehdä paljon muutakin.
Keskustelua aiheesta : https://palsta.elisa.fi/sovellukset-ja-verkkopalvelut-16/viihdex-media-manager-tallenteiden-hallinta-windowsille-188707
Ja lisää tietoa haulla.
Käyttäjätaso 7
Mitenkäs tää juridisesti menee? Aikaisemmin EV-tallenteet olivat asiakkaan "henkilökohtaisia tallenteita" ja siksi kysymys oli yksityisesta tallentamisesta ja siksi ei voinut olla automaattista massatallennusta, joka piti ottaa Viihteen ominaisuuksista pois.
Sittemmin tekijänoikeusjärjestöjen kanssa sovittiin "etätallennus-korvauksesta".

Ovatko tallenteet siis nyt yhä "yksityistä tallentamista", jolloin tallenteiden omistusoikeus kuuluu asiakkaalle ja ne pitäisi saada mukaan, kun lopettaa EV:n käytön?

Vai onko tallennus nyt Elisan tekemää massiivista etä-tallennusta, jolloin tallennusta ei rajoita "yksityisen tallentamisen" rajoitukset ja EV:hen voitaisiin tuoda kaikkien (ilmais)kanavien automaattitallennus takaisin? Vaikka viikon bufferi alkuun?

Kiitoksia asiantuntevista vastauksista!