Toteutettu

Tallenteille oletuksena hd-versio.

  • 10 syyskuu 2017
  • 7 kommenttia
  • 986 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Nyt kun on tullut useita kanavia (sub, ava, yle fem, fox, nat geo), joissa ei ole väliä, miltä kanavalta (sd/hd) laittaa tallennuksen niin tallenne on aina hd, niin voisikohan myös yle1, yle2 ja mtv noudattaa samaa logiikkaa? On nimittäin turhauttavaa, kun jälkeenpäin huomaa, että on tallentanut s(uttu)d kanavalta vaikka hoodeetä olis ollut tarjolla. Näitä "harhalaukauksia" tulee varsinkin, jos käyttää "Tallennetuimmat" vinkkejä.

Eihän enää pitäisi olla mitään erityistä syytä tallentaa sd kanavalta, koska adaptiivisuus kuitenkin hoitaa sen kuvanlaadun yhteyden mukaan?

Olisikohan niin, että suurin osa noista sd- tallennuksista tapahtuukin käyttäjän asiaan perehtymättömyyden takia?

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ei lainkaan hassumman kuuloinen idea ainakaan näin omaan korvaan. Tosin itse hoidan tallentamiset lähes poikkeuksetta sovelluksella tai elisaviihde.fi sivustolla joissa molemmissa olen piilottanut SD-tasoiset kanavat jos HD tarjolla myös. Mutta digiboksin kautta yksittäin tallennettaessa joku elokuva esimerkiksi tuosta voisi olla kyllä hyötyä
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Haasteena toteutukselle on muunmuassa se että ainoastaan sd -kanavapaikoilla näytetään esimerikiksi paikalliset uutiset. Hd -kanavien osalta alueellisuus puuttuu, ainakin toistaiseksi.
Ylen ja MTV:n kanavien automaattinen hd- tasoinen tallennus ei lähiaikoina ole tulossa mahdolliseksi , mutta toivotaan että niin olisi tulevaisuudessa 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Haasteena toteutukselle taitaa olla ainoastaan se, ettei ole kiinnostusta.

Miten olisi esim. sellainen vaihtoehto, että boksin asetuksista oliisi valinta "Oletuksena HD tallennus jos saatavilla"?

Tällöin käyttäjän ruksatessa tuon, hän voisi huoletta laittaa tallennuksia esim. Tallennetuimmat -listalta. Teidän hieno systeeminne sitten hoitaisi tallennuksen tuon valinnan mukaisesti. Tämä nyt vain yhtenä ratkaisuvaihtoehtona.

Vai onko liikaa haastetta? :8
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Haasteena toteutukselle taitaa olla ainoastaan se, ettei Elisalla ole kiinnostusta tehdä sitä.
Täsmennys ettei siis jäänyt epäselväksi mitä tuossa aiemmin tarkoitin.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Välitin toiveen eteenpäin. Ilmoitellaan tänne tulevaisuudessa, mikäli muutoksia asian suhteen ilmenee!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tämähän taitaa olla toteutunut!

Bravo!!!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tämähän taitaa olla toteutunut!

Bravo!!!

Hyvä huomio! 😃 Merkkasin toteutetuksi, pahoittelut että oli jäänyt merkkaamatta aiemmin! 🙂

Osallistu keskusteluun