Pidetään mielessä

Tehkää liittymätarjoukset ihmisille, ei koneille!

  • 26 maaliskuu 2013
  • 3 kommenttia
  • 5423 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
  • Entinen OmaYhteisön jäsen
  • 14255 kommenttia
Mega Reilu, MegaReilu 3G, MegaReilu 4G... MegaReilu 5G tulossa varmaan ennen 2021.

Mutta onko kukaan miettinyt Saunalahdella kuka niitä liittymiä oikein tarvitsee? Monella, kuten minulla on elämä, enkä minä tarvitse puhelimeeni 5 000 puheminuuttia ja 5 000 tekstiviestiä. Roskaa jauhetaan nykyään Skypessä, Facebookissa ja vastaavissa pikaviestimissä, ei tähän tekstiviestejä ole tarvinnut vuosiin.

Laittakaa siis ihmeessä liittymätarjouksia OIKEILLE IHMISILLE, ei puheripulikoneille, joilla on tarve vain esim. saada kohtuuhintainen netti vähäiseen puhe- ja viestikäyttöön. Vaikkapa MiniReilu, jossa 0.5M data, 100 minuuttia puhetta ja 25 tekstiviestiä hintaan 4,90 € tai joku pikkutarjous vaikkapa maksiminopeuen netillä ja tuhat minuuttia / 500 viestiä 14,90 € kk.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Heh, kyllä nuo megareilut on ihan hyviä niille, jotka oikeasti tarvitsevat paljon puhetta.

Tarjolla on Kelpo, joka on ehdottamaasi hintaa edullisempi. 😉 Mutta toki tuo 100 minuuttia on vain Elisan verkkoon, joten se pitäisi muuttaa koskemaan kaikkia verkkoja, niin jo olisi parempi vaihtoehto. Mini- netti siihen pitäisi saada hieman edullisemmin, koska perusdatasta jo maksetaan.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Tehkää liittymätarjoukset ihmisille, ei koneille!
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Tarkoituskaan ei ole, että puhuu niitä paketteja täyteen. Idea on, että kun paketti on tarpeeksi iso, ei tarvitse miettiä paljonko menee. Tuo ehdottamasi eroaa Reilusta vain datannopeuden suhteen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
MiniReilu tuntuu olevan kovin suosittu ja toivottu liittymätyyppi, sitä toivottiin vähän eri kantilta jo toisessa ideassa. Juuri tällä hetkellä se ei ole ajankohtainen, mutta muistakaa äänestää, jos tämä olisi hyvä idea! -Suvi