Tekstiviestillä vastaajan oma viesti olisiko?

Tuote: Puheliittymät

Olisiko mahdollista elisan vastaajaan tekstiviestillä jotenkin lähettää oma vastaaja viesti, minkä robottiääni lukisi ja voisi valita mies tai naisäänen halutessaan jopa? Idea.



Tuossa en tiedä johtuiko halvasta estar puhelimesta mihin siirsin sim kortin mutta kun soitin elisan vastaajaan prepaid numerollani, niin kun koetin tallentaa omaa tervehdystä, vaikka miten äänen voimakkuutta tarkistin monella tavoin, se tallentui elisan vastaajaan hyvin hiljaisena?



Puhuin kohtuullisen kovaa mutta aina oli oma tervehdys, hyvä että kuuli mitään?



Onko vastaajassa vikaa että tallentaa liian hiljaisella oman tervehdyksen vai johtuiko halpa puhelimestani? Siitä tuli kuitenkin idea että voisi lähettää tekstiviestillä oman tervehdyksen myös.



Lisäys: no bluetooth soittaessa sain tallennettua paremmin kyllä oman tervehdyksen, olisiko sitten estar halpapuhelimessa huono mikrofoni? Kova homma oli bluetoothikin saada kytkettyä aiemmin ja nytkin se vaikutti hieman pätkivän ehkä.



muuta asiaa:

en löytänyt asetuksista tai profiili ym. kohdista mistään tietoa, onko joku sähköposti minulla käytössä vai tarvitseeko semmoista, jos esim. tieto tulisi vastauksista sähköpostiin? Siksi tallennan keskustelun linkin muistiin muuten jotta voin seurata ainakin.

Päivitetty idean tila Uusi ideaPidetään mielessä

Vastaajan käyttöohjeita ja vinkkejä löytyy osoitteesta elisa.fi/vastaaja