Tekstiviestit sähköpostiin


Vanha puhelin on tulossa tiensä päähän ja uusi on vähitellen hankinnassa. Vanhassa on kuitenkin vuosien ajalta monia arvokkaita tekstiviestejä, jotka pitäisi pelastaa. Onko Elisassa sitä mahdollisuutta, että voisi edelleenlähettää po. viestit johonkin lyhytnumeroon tai vaihtoehtoisesti vaikka omaan numeroon, jolloin ne tallentuisivat palvelimelle ja sieltä Elisa voisi ohjata ne asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Tällaisia palveluita on firmoille, mutta kuluttajille suunnattuna en löytänyt netistä.

Olisin valmis maksamaan x centtiä / kpl tällaisesta palvelusta.



Vaihtoehtona on työläs homma lukea viestit puhelimesta ja kirjoittaa ne käsin johonkin tiedostoon - liian hankalaa.



Mitä tällaisesta asiasta tiedetään?
Moro @jousi88 ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂 Ainakin MMS muodossa noita voi välittää sähköpostiin ja ehkä vielä helpommalla pääsee jos ottaa varmuuskopiot Pilvilinnalla, tuolta noita ei tosin suoraan toiseen muotoon saa mutta jääpähän talteen ja on sieltä kopioitavissa tarvittaessa 🙂
Jos vanha puhelin on älymallia, viestit voi varmuuskopioida puhelimen omalla varmuuskopiosovelluksella tai jollain kolmannen osapuolen sovelluksella.



Älyttömältä puhelimelta melko varmasti saa osan viesteistä tallennettua SIM-kortille.
Tässä myös eräs vaihtoehto, SyncTech Pty Ltd:n tekemä ilmainen SMS Backup & Restore joka lähettää tekstiviestit, MMS:t ja puhelulokit vaikka omaan sähköpostiin. Lisää aiheesta tässä viestiketjussa:



https://yhteiso.elisa.fi/puheliittymaet-7/puhelulokit-tekstiviestit-ja-mms-t-talteen-512656