Pidetään mielessä

Tekstiviestit toimintaan Saunalahti Prepaid roamingiin!

  • 28 heinäkuu 2014
  • 5 kommenttia
  • 3337 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Tuo on asiakkaan harhaan johtavaa markkinointia että mainostatte tuota että Saunalahti Prepaid liittymää voi käyttää ulkomailla ja siinä toimii puhelut, tekstiviestit, tiedonsiirto ja multimediaviestit. Mutta kun katsoo tuota listaa niin siellä on monessa maassa tähti merkki joka tarkoittaa että tekstiviestin lähetys ei onnistu toistaiseksi. Mikä siinä on nyt niin vaikeata että tekstiviestejä ei saada toimimaan listalla olevissa maissa? Taitaa haiskahtaa rahastukselta tommonen koska pitää käyttää soittamista joka maksaa enemmän kuin tekstiviestien lähetys. Surkeaa liiketoimintaa Saunalahdelta tuon osalta että Prepaid liittymissä ei toimi tekstiviestit ulkomailla. En suostu käyttämään mun omaa Saunalahti Prepaid liittymää ulkomailla ennen kuin tekstiviestin lähetys on kunnossa kaikissa maissa. Muut Saunalahti Prepaid käyttäjät voisi tehdä samoin että rahaa ei tipu ennenkuin tekstiviestit on kunnossa. Sit Saunalahdel tajutaan että tekstiviestin lähetys on kanssa saatava toimintaan. Joten alkakaa nyt laittamaan se tekstiviestin lähetys kuntoon myös ulkomailla.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Team_Finland on tosiaan puhunut tämän puolesta henkilökohtaisesti jo pitkään, miten on muiden laita? 🙂
Asia on selvityksen alla.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Ominaisuus on vielä testauksessa, jonka jälkeen jos kaikki ok siirtyy se tuotantoon ensi vuoden puolella. 
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tiedoksi, että tämä on yhä ns. tulossa avoimella aikataululla kun ei ole varmistunut tarkemmin. Tietenkin nykyään muistutetaan myös, että ulkomailla MMS toimii ja data on halpaa (vain 0,066€/Mt).
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tätä ei ole vielä saatu tuotua toimintaan, mutta asia pidetään kyllä mielessä. Ei nyt kuitenkaan ole aiemmasta ennakkotiedosta poiketen aikataulua antaa asian suhteen ja voi vierähtää jos jonkinmoinen tovi.

Tiedotellaan kyllä sitä mukaa nettisivuilla kun viestejä saadaan useammassa maassa toimintaan myös Prepaid-liittymiin. 🙂