Pidetään mielessä

Toinen digiboksi per liittymä

  • 17 huhtikuu 2013
  • 13 kommenttia
  • 17105 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
  • Tietotoimisto
  • 1011 kommenttia
Kai se sitten on pakko laittaa tämä toinen ikuisuuskysymys tännekin.

Luulis "tekijänoikeustahojakin" tyydyttävän, jos purkkien pitäisi olla saman modeemin/reitittimen takana ja vielä vaikka langallisena. Olis aika pitkälle varmistettu, ettei samaa liittymää katella useammassa taloudessa.

Tuolla wanha säie, sieltä sitten linkki vielä vanhempaan, jne.:

http://palsta.elisa.fi/index.php/topic,203.0.html

("Työn alla" jo vuodesta 2009!)

//Muokattu kategoriat uusia vastaaviksi. -Norris

13 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Jep jep  ;)

Kyllä tämä toimisi ainakin nopeimmissa liittymissä tekniikan puolesta. ADSL on ainoa missä suurimmassa osassa liittymiä ei pystyisi IP-kanavia / tallenteita katsomaan molemmilla bokseilla samanaikaisesti kaistan puutteen vuoksi. Ei ainakaan HD-tasoisia. Muuten esteet tämän toteutukselle ovat ihan kaupallisia ja ehkä myös juridisia. Siis haluttaessa ratkaistavissa ilman suuria investointeja.

PS. Itselläni on nytkin kaksi boksia , mutta eri käyttäjätunnuksilla ja kaikki toimii teknisesti ok. Purkit pitäisi vain saada samalle tunnukselle.
Käyttäjätaso 5
Käyttäjätaso 7
Papparainen,

maksat siis kahdesta viihde-liittymästä?

(Miksi IHMEESSÄ täällä ei voi siteerata toisten kommentteja, niinkuin muualla palstalla?...)
Käyttäjätaso 3
Aika monella voi olla sama tilanne, kuin meillä. Jossa mitään ei katsottaisi samanaikaisesti useassa paikassa, vaan eri aikaan ilman, että tarvitsee roudata digiboksia ympäri huushollia, kun itse vaihtaa paikkaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
käyttäjä toke päiväyksellä ?17-04-2013 20:25Papparainen,maksat siis kahdesta viihde-liittymästä?

 

(Miksi IHMEESSÄ täällä ei voi siteerata toisten kommentteja, niinkuin muualla palstalla?...)

 

Niin no periaatteessa maksan kahdesta , mutta käytännössä en rahalla. Tuo Pace on ns. testiboksi ja jotkut Viihde VIP:t ovat sen testikäyttäjiä.

 

Juu lainausnappia ei ole , mutta perinteinen copy-paste kyllä toimii 😉
Käyttäjätaso 4
Pari vuotta Pace jo ollut ja vielä testaillaan. Huh Huh. Sitten asiaan, voisiko tämän toiveen toteuttaa, ei pitäisi ihmeitä vaatia. Aikanaan jotkut käytti parikin vuotta ilman ongelmia ennen kuin Elisalta huomattiin että eihän tämmöinen peli vetele.
Tämän toteuttamiseen olisi selvästi molemminpuolista halua. 🙂 Asia on ollut piirustuspöydällä useamman kerran, mutta siihen liittyy teknisiä ja sopimusteknisiä seikkoja, joita ei vielä ole ratkaistu. Aikataulua ei tässä vaiheessa ole kertoa, mutta pidetään ehdottomasti mielessä!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Jokos nuo sopimustekniset asiat pian alkaisivat olla järjestyksessä? Tekniikka ei ainakaan enää estä kahden purkin liittämistä samalle sopimukselle.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ei tässä mitään teknisiä esteitä ole. Jokos ne sopimukset on neuvoteltu kuntoon?
Vuodet vierivät... Onko toivoakaan, eli onko mitään edistystä näköpiirissä??
Moi

Vosiitteko vastata tähän eli onko tähän tulossa muutosta (tätä on nyt käyttäjien toimesta kyselty viimeiset 3-4 vuotta) vai vaihdanko toiseen palveluun muuton yhteydessä?

t. M
Käyttäjätaso 5
Tilaa Viihteen rinnalle Viihde ilman laajakaistaa? Niin se on meidän perheessä käytössä.

Tallenteet joutuu tallentamaan molemmille bokseille erikseen, mutta niin sen joutuu tekemään millä tahansa digibokseilla. Molemmilla bokseilla oma 100 vuorokauden tallennustila jne. Tomii mainiosti. Jatkuvien tallenteiden hallinta on kuitenkin äärettömän helppoa nettisivun kautta, niin "tärkeimmät" sarjat ja ohjelmat saa molemmille bokseille.

Nykyisellään Elisan järjestelmään ei voida laittaa kahta digiboksia per asiakas, koska muuten näkyy maksukanavat molemmissa bokseissa samalla hinnalla ja tätä eivät maksukanavapakettien tuottajat hyväksy.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ihan hyvä vastaus, mutta miksi kaksi boksia? Kätevämpää olisi katsella tallenteita tietokoneesta tai se liitettynä toiseen telkkariin.

Jos haluaa katsoa suorana, televisiossakin on digiboksi. Mutta jos rahaa on...
Käyttäjätaso 7
Kuinka vaikeaa nyt sitten olis laittaa boksin tai weppihallinnan valikkoihin kohta "maksukanavaboksin valinta", josta sitten valitaan kummassa ne maksukanavat näkyy, niin sitten olis maksukanavapakettienkin tuottajat tyytyväisiä. Ja sitten voisi myydä myös viihteeseen virtuaalisen rinnakkaiskortin eli lisää rahaa sekä Ellulle että maksukanavapakettienkin tuottajalle. Noo, ei kande jaksaa, kauhee homma...

Osallistu keskusteluun