Tupla

Toteutetaan myös näitä ideoita!

  • 25 maaliskuu 2013
  • 1 kommentti
  • 4036 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
  • OmaYhteisön luottojäsen
  • 4892 kommenttia
Joskus aiemmassa elämässä työpaikalla oli aloitepalkkijärjestelmä.

Jepet sai kaikenmaailman hienoistakin aloitteista aloitepalkkion, mutta yhtään aloitetta ei viety eteenpäin.

Koko aloitepalkkiosysteemi kaatui siihen, kun joku vakavissaan teki aloitteen, että toteutetaan palkitut aloitteet, ainakin parhaiden osalta. Vaan koko aloitepalkkiohomma kuopattiin tämän aloitteen siivittämänä parin metrin multakasan alle.

Ymmärrätte varmaan huoleni em. johdosta. Nimittääin kylmärinki erään paikan ympärillä siitä, että tämä koko ideapaja jää tällä viestitasolle ja homma ei etene yhtään sen enempää kuin ennenkään, vaan Toivossa eletään ja Uskossa kuollaan, kuten se lapamatokin tekee.

//Muokattu kategoria oikeaksi. -Norris

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Voin luvata, että antamianne ideoita myös toteutetaan :)

Teiltä kaikilta kerättyjä kehitysehdotuksia on toteutettu Elisalla jo pitkään, mutta Ideapajassa kyse on nyt siitä, että yhdistämme kaikkien voimavarat. Kun joku saa idean ja jakaa sen asiakaspalveluun vaikka sähköpostilla, ei kukaan muu pysty enää osallistumaan keskusteluun -eihän kukaan muu tiedäkään koko ajatuksesta. Ideapajan myötä pystymme kaikki yhdessä lukemaan muiden antamia ideoita, ja kun kaikki lyövät viisaat päänsä yhteen, on lopputulos varmasti mahdollisimman monelle mieluisa :)

Se koska idea toteutetaan, riippuu aivan tapauksesta. Osa ideoista on ollut meillä tiedossa jo pitkään, osa tulee nyt ensimmäistä kertaa. Samoin osa ideoista on nopeastikin toteutettavia (tai jopa jo työn alla olevia!), osa vie pidemmän aikaa.

Ideoiden toteutuksesta kannattaa lukea lisää täältä ohjeista. Ideapajan tarkoituksena on kuitenkin siis kerätä ajatuksia ja kehitysideoita, keskusteluille hedelmällisin paikka on edelleen Palsta ja siellä vaikka tämä Ideapaja-keskustelu! Merkitsen siis tämän idean nyt ratkaistuksi muuten (myös kaikki Ideapajan tilat on avattu tuolla ohjeissa) :)

Minulle voi aina myös laittaa yksityisviestiä, jos jokin asia huolettaa tai painaa mieltä, eikä halua siitä Palstalla julkisesti kirjoitella.