Ei toteuteta

Tukea (Appi) Android TV:lle?

  • 29 maaliskuu 2016
  • 4 kommenttia
  • 283 katselukerrat

Moi,

Omistan Sony Android TV:n ja Elisa Viihteen tallenteiden katselu onnistuu oikein näppärästi Chromecastilla, vaikkapa puhelimen tai tabletin kautta. Ongelmana on kuitenkin se ettei maksulliset palvelut toimi tätä kautta vaikka ne puhelimesta tai tabletista toimivatkin. En siis pääse katsomaan HBO:ta edes chromecastilla vaikka se HBO:n clientissä toimisikin kun palvelu on ostettu Elisalta, HBO vaatisi nimittäin ne tunnukset.

Sama tilanne tulee jos haluan vaikka vuokrata elokuvan viihteen kautta, chromecast ei toimi. Elisaviihteen kautta katsottaessa. Kiertoteitä palveluiden käyttö onnistuu mutta vuokrarahat valuu muihin kun Elisan taskuun tuossa tapauksessa, meillä on Elisan purkki nimittäin kiinni eri telkussa ja talouteen ei purkkeja saa tietääkseni kiinni kuin yhden. Vaimon ylipuhuminen voisi olla yksi vaihtoehto, mutta mieluummin tekisin teknisen ratkaisun 😉.

Eli Kehittäisikö Elisa Apin myös Android smart TV:lle?

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Elisa Viihteessä tavoitteena on mahdollistaa mahdollisimman hyvä kokemus sekä Viihteen digiboksilla, että puhelimilla ja tableteilla Elisa Viihteen sovelluksella, josta pystyy siirtämään tallenteen Chromecastin kautta isolle ruudulle.

Viihteen sovelluksen toteutusta natiivisti AndroidTV:lle ei ole tällä hetkellä tiedossa.
Onko muutoksia tulossa HBO:n välittämiseen Chromecastin kautta tai vuokraamisen välittämiseen Chromecastin kautta mikäli tavoitteenne on tämä?
Elisa Viihteessä tavoitteena on mahdollistaa mahdollisimman hyvä kokemus sekä Viihteen digiboksilla, että puhelimilla ja tableteilla Elisa Viihteen sovelluksella, josta pystyy siirtämään tallenteen Chromecastin kautta isolle ruudulle.

Viihteen sovelluksen toteutusta natiivisti AndroidTV:lle ei ole tällä hetkellä tiedossa.


Vähän ontuva ja epäammattimainen vastaus kylläkin tuo.
Smart TV ja Android TV eroavat sillä että toisessa on käyttöjärjestelmänä androidi jolloin tv toimi samalta pojalta kuin tabletti taikka puhelin.
Jos Elisa halua antaa mahdollisimman hyvän kokemuksen puhelimelle taikka tabletille, nin miten se ajatus malli eroa Androidi pohjoisesta tv:tä.
Miksi ihmeessä, kun kehitys mene eteenpäin, niin haluasi peilata / striimata joltain ulkoiselta laitteelta TV:he kun se kykenisi yksin tuon hoitamaan niin kuin kyseinen esim. tabletti.

Variaatiot:
Boxsi => TV
Tabletti => smartTV
Tabletti => 2osapuolen laite => TV
Android TV
Eikös näistä olisi yksin kertaisin ja sujuvin nykymaailmassa, kun olisi vain yksi laite.
Tämän esteenä ja Elisan haluttomuutena kehittää Android App juuri Android TV:le sopivaksi on raha. Koska boxsista saadaan 20 euroa kuukaudessa ja tuolla TV mallilla saman kokemukseen päästäisiin 7 eurolla kuukaudessa.

ELI tehkää nyt asiakasystävällisyyden nimissä se Android App myös yhteensopivaksi AndroidTV käyttöjärjestelmälle koska se on nykypäivää. Toisaalta voihan olla että Elisan ammattitaito ohjelmien koodaamisessa on saman laista, kun suurimmalla osalla asiakaspalvelussa.
Vastauksesta kävi ilmi selkeästi ettei Elisalla ole mietitty kokonaisuutta. Tähän löytyi itselleni helppo ratkaisu millä voin katsoa esim HBO:ta kaikilta laitteilta samalla kustannuksella kuin Elisan palvelusta jossa se onnistuu vain yhdestä TV:stä. Menen suoraan HBO:n asiakkaaksi, clienttiin sisältyy tämän lisäksi koko perheelle käyttäjätunnukset.

Elisan palvelu on kokonaisuudessaan hyvä, mutta miksi tehdä joustamattomampi palvelu asiakkaalle kuin mitä alkuperäinen on? Android TV Appi(kin) olisi eteenpäin menemistä Elisa Viihteen käytössä, toki se onnistuu Chromecastillakin mutta ei luulisi iso juttu olevan kun Android alustaan jo omat softat löytyvät.

Osallistu keskusteluun