Tulevatko uudet MTV 90s- ja 80s-kanavat Elisa Viihteeseen ja Elisa ktv:hen

Tuote: Sisältöpalvelut

Luin Dnan palstalta kun siellä joku kertoi että MTV Rocks ja VH1 Classic kanavat fuusioituvat syksyllä MTV 90s kanavaksi, ts. kyseiset kanavat lopettaa ja tilalle tulee MTV 90s.

Minä toivon ja pyydän että meitä retromusan faneja hemmoteltaisiin edes sen verran että MTV 90s tulisi Elisan valikoimiin, Dna ei tunnu tietävän mitään ko. kanavan tulevaisuudesta heidän kaapeliverkossaan. No ei ihme, he lopettavat vähän väliä jotain palveluistaan.:rage:  Onneksi minulla kuitenkin on Elisa Viihde ja toivon siis että MTV 90s tulisi jonain kauniina syyspäivänä meidän nähtäväksi ja kuunneltavaksi Viihteeseen ja heille keillä on myös Elisan ktv.

Kiitos ideasta! :blush:  Eihän tuo kuulostaisi yhtään hullummalta :eyes:  pari ääntäkin oli jo ilmiintynyt tälle idealle, olisiko muilla yhteisöläisillä myös toiveita MTV 90s musakanavalle?


Tämä onkin mukavasti kannatusta kerännyt täällä ja onhan tämä musiikkia meidänkin korville, niin laitan tästä kyselyä/ideaa eteenpäin :notes:


Täytyy nyt korjata vähän aloitusviestiäni kun joku Dnan tukifoorumilla kertoi että VH1 Classic ei fuusiodukaan MTV Rocksin kanssa, siispä oikeasti nykytiedon mukaan MTV Rocks muuttuu MTV 90s kanavaksi ja VH1 Classic muuttuu MTV 80s kanavaksi, toivon siis molempia Elisan valikoimiin (Elisa Viihde ja Elisa ktv). Varsinkin kun meidän taloyhtiön ktv-operaattori Dna ei ole antanut mitään tietoa noiden kanavien kohtalosta heidän ktv-verkossaan, verkossa joka alkaa saamaan pian huonon kaiun jos suoraan saa sanoa. (Toivonkin että vaihtavat pian Elisaan).

Onko mitään uutta selvinnyt noiden kanavien tulosta Elisalle? 5.10.2020 lähestyy vauhdilla! :)

PS. Voisiko moderaattorit hei otsikkoa muokata siten että siihen lisättäisiin myös MTV 80s kanava?


Onko mitään uutta selvinnyt noiden kanavien tulosta Elisalle? 5.10.2020 lähestyy vauhdilla! :)

PS. Voisiko moderaattorit hei otsikkoa muokata siten että siihen lisättäisiin myös MTV 80s kanava?

Ei oo kuulunut itelle korviin viä mitään 😕 Muokkailin :)


Uutisia tämän suhteen! Nyt musiikkikanavat MTV 80s ja MTV 90s ovat tulleet myös meille valikoimiin, eli VH1 Classic on muuttunut myös meillä MTV 80s kanavaksi ja entinen MTV Rocks on jatkossa MTV 90s. :blush:  

MTV 90s on vielä tämän kuun bonuskanava eli siitä pääsee nyt mahdollisimman moni nauttimaan lokakuun ajan, jatkossa molemmat kanavat löytyvät Mix-paketeista. Kuuntelun iloa! :notes:


Tosi hieno juttu, kiitos paljon. :)