Ei toteuteta

Tulevien tallenteiden lista Paceen

  • 30 maaliskuu 2013
  • 15 kommenttia
  • 13631 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Netgemissä on mahdollista näyttää lista tulevista tallenteista , mutta Pacessa ei. Sama toiminnallisuus pitäisi saada Paceenkin pikimmiten.

15 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Olisiko mitään toiveita miten tämä toteutettaisiin? Samanlainen lista kuin Netgem-boksilla vai jotain parannusehdotuksia/lisättävää? 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
käyttäjä Vortex päiväyksellä ?02-04-2013 14:09 Olisiko mitään toiveita miten tämä toteutettaisiin? Samanlainen lista kuin Netgem-boksilla vai jotain parannusehdotuksia/lisättävää? Eipä tässä taideta tarvita mitään hienouksia. Mallia voi ottaa Netgemistä ja Elisaviihde.fi:stä. Samat tiedot riittävät ainakin minulle  😉
Samanlainen listaus kuin netissä näkyvässä Elisa Viihteessä. Eli jo tallennettujen ohjelmien vierelle kieleke "Tulevat tallenteet" ja siihen lista niistä ohjelmista, jotka olen ohjelmoinut tallennettaviksi.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Haastan vielä lisää, millaisissa tilanteissa tätä toivovilla käyttäjillä on oikeasti tarpeen katsoa "mitä tallenteita on tulossa"? 🙂 Metsästän tässä käyttötottumusta, että millaisissa tilanteissa ominaisuudelle on käyttöä? Peilaan tätä omaan käyttööni ja henk.koht. en ole käyttänyt "tulevat tallenteet" -ominaisuutta koskaan (tämä ei tietenkään tarkoita, etteikö joku muu kokisi ominaisuutta hyödylliseksi). Eli onko tässä taustalla todellinen tarve vai onko kyse ainoastaan siitä, että vain harmittaa, koska ominaisuus on muissa käyttöliittymissä, mutta ei Pacessa? 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
No ainakin siksi, että kun monen monta käyttäjää, eli koko perhe lisäilee noita tallennuksia, niin näkisi nopsaan, että onko joku muu lisännyt sen jo listalle. EPG näyttää lähimmät pari tuntia muutamalta asemalta ilman scrollailuja, mutta hiemankin pidemmällä olevat tallenteet hukkuvat. Pakko katsoa netistä! Tosin meitin perhe tuolta lisää ne tallennukset 90%:sesti, josta ne näkee tosi helpolla, mutta ei aina kuitenkaan ole tietsikka päällä ja lisäyksiä myös digiboksilla tulee hieman tehtyä..
Käyttäjätaso 4
Itsellä juurikin tarkistus mielessä, että onhan menossa nauhalle. Kun kuitenkin ohjelmamuutoksia tulee jne.

Esimerkkinä tuo Pahan jäljillä. Jollen olisi käynyt katsomassa tulevat tallenteet listaa, niin en olisi huomannut, että kanava on vaihtunut MTV3:sta Subille.

Lisäksi kannattaisi ottaa tuon jatkuvan tallenteen säätö plus muut toiminnot Pacen boksiin suoraan. Helpottaisi kummasti.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Jos tarve on enimmäkseen tulevien tallenteiden toimivuuden tarkistamisessa ja "mitä muut perheenjäsenet ovat laittaneet tallentumaan", voisiko tähän olla parempiakin tapoja kuin tulevien tallenteiden lista digiboksissa? Haen takaa nykyaikaisempia ja automaattisempia ratkaisuja kuin muistamiseen perustuva tarkistaminen. 🙂 Ihan hatusta vedettynä, palvelisiko esim. tekoälyyn perustuva sähköpostimuistutus paremmin näitä tarpeita vai onko jutun perusta nimenomaan siinä, että tarkistukset on pystyttävä tekemään digiboksin äärellä ilman kännykkää / tietokonetta?
Käyttäjätaso 4
Kyse ei ole mielestäni pelkässä tarkistamisessa. ELI EI mitään sähköpostimuistutuksia. Tuo muistutus perustuu taas siihen, että kaikilla olisi esim. puhelin linkitetty sähköpostiin ja näin ollen tiedon saisi heti. Mutta veikkaan, että suurimmalla osalla näin ei ole.

Eiköhän kaikista parhaiten asiaa palvele se, että pace boksilla voi tehdä saman kuin elisaviihde.fi:ssä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Komppaan edellistä kirjoittajaa. Siis paras ratkaisu on , että kaiken voi tehdä yhdellä laitteella.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Juuri kuten papparainen ja RdCal toteavat. Ei mitään jumalatonta tekstiviesti tai email rumbaa. Tai vastaavaa kolmatta härpäkettä tuohon kaiken muun lisäksi.
Vielä yksi kannatus sille, ettei mitään lisäviestejä tms. kiusaa tarvita, vaan  boksiin  tämä toiminto.
Mielenkiintoista miten ihan simppelistä ehdotuksesta voi syntyä monimutkainen ei ketään palveleva ajatuskuvio. Kun tarve on vain nopeasti ja helposti tarkistaa digiboxilta onko jokin ohjelma varmasti laitettu tallennukseen, niin mitä hyötyä siinä on jostain sähköpostimuistutuksesta? Tarvitaanko sitten mahdollisesti jokin muistutus, jotta muistaisin katsoa sähköpostista, onko.....?! Hei haloo!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Muistutukset saivat aika selvän tuomion, emme lähde siis sille tielle ainakaan näillä puheilla. :)

 

@Korkki46: Tämän Ideapajan yksi idea on ideointi ja ideoinnin kautta keskustelemalla asioista voi saada irti uusia löydöksiä. Villien ja älyttömienkin ideoiden heittely ei tarkoita, että yksinkertaiset asiat yritettäisiin tarkoituksella tehdä liian monimutkaiseksi. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kauankos sitä keskustelua pitää vielä pitää käynnissä?

Ehkä jonkinlainen roti aikatauluihin olisi mahdollista määritellä?

Jos siis elluaspalaisten mielestä ei ole kivaa ajankulua vastailla kymmeniä kertoja samaan kysymykseen: koskas?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tämä ei ole Pacen kanssa suunnitelmissa, kaikkiin digibokseihin ei tule samat ominaisuudet. Uudistuvan elisaviihde.fi kautta pystyy katsomaan tulevia tallenteita.

Osallistu keskusteluun