Ei toteuteta

Ulkoisen tallennuksen mahdollistaminen

  • 4 marraskuu 2014
  • 38 kommenttia
  • 18020 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

38 kommenttia

Käyttäjätaso 7
JA vielä: onko se nyt niin rakettitiedettä ymmärtää, et se paikallistallentava elluViihdepurkki olis kiinni netissä? Mikä estää lähettämästä sille tallennuskäskyjä netin kautta?
Käyttäjätaso 4
Nojoo, ei tosiaan jatkossakaan tarvitse harkita elisan viihdettä. Tyytyväinen olen nykyiseen W alkuiseen palveluun jossa peruskanavat voi tallentaa pilveen ja maksu/lisä/tai ihan minkä vaan kanavan ohjelmat paikallisesti usb-kovalevylle.

Nettisivujen kautta voi laittaa tallennukset menemään kovalevylle, eli toimii kuten pitää.
Vähän epäilyttää meneekö nämä palautteet edes eteenpäin isommille projektipäälliköille Elisassa! Jos on niin kallista rakentaan soneran kaltaista ohjelmisto kovalevylliselle boksille niin miksei voi käyttää Netgemin USB liitintä ulkoisen boksin kytkemiselle? Älytöntä, että resursseja käytetään kokoajan langattoman TV:n edistämiselle puhelimiin ja pädeihin kun alkuperäinen käyttöliittymä on vielä keskeneräinen.

Hölmöä jauhaa jatkuvasti tekijänoikeuksista, koska kilpailevalla yhtiöllä (Sonera) on todella hyvin toimiva maksukanavien tallennus.

T: Elisan kuituliittymän päässä asuva entinen SONERA Viihde asiakas
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Tuolta toisesta ketjusta lainattua...:

"...Eli tosiaan paikallisella tallenteella rajoitettaisiin sitten etätallennusta ja mobiilikäyttöä." by Ammattimies (mode)

Justiinsa.

Ja sillä, ettei maksukanavia voi tallentaa mitenkään, ei sitten rajoiteta mitään?! :smileyundecided:

Kuunnelkaa asiakkaitanne! :smileyangry:
Käyttäjätaso 2
Huvittavia kyllä nämä Elisan perusteet... Elisa Viihde käyttäjäkokemus on jo valmiiksi hyvin alhainen, joten sitä ei kyllä huonommaksi voida enää juurikaan saada. Tallennusmahdollisuus vain parantaisi käyttökokemusta eikä se mitään rajaa pois, kuten aiemmissa kommenteissa todettu. Jos asiakkaiden kuuntelu ei kiinnosta Elisaa, niin tehkää sitten enemmän ohjelmakirjastoja, joista löytyy maksukanavien sisällöt, ja sovellukseen etäkäyttö mahdollisuus! Tällöin maksukanavien tallennus ei oisie yhtä tarpeellista kuin nyt. Olemassa olevat Elisa viihde aitio ja lasten suosikit eivät lohduta kun sisältävät vain pelkkää *****aa ja muita ohjelmakirjastoja et voi katsoa kuin digiboksin kautta.
Käyttäjätaso 7
Hämmästyttävää myös, että idea voidaan laittaa "kiinni" täysin järjenvastaisilla perusteluilla.

Ajatella, jos joku valmistaja olis jättäny VHS-nauhurista rec-nappulan pois, koska "ei päästä riittävän hyvään käyttökokemukseen"...
Käyttäjätaso 5
Yhtähyvin olisi voitu toteuttaa vaikka tohon netgem 7700 jokin "takaisinsoitto" ominaisuus joka raportoisi elisan palvelimelle että onko usb portissa tallennusvälinettä ja jos on niin paljonko siinä on vapaata tilaa. Silloin elisa viihteen mobiilisovelluksen tallennusvalikkoon avautuisi tilattujen maksukanavien tallennus, miten tuossa huononnettaisiin käyttökokemusta?
Elisan kiinnostus parantaa palveluita on nolla. Tämäkin on niin hyvä esimerkki. Vähän joutuisivat koodaamaan sovellusta, niin ilmeisesti liikaa duunia. Viihteen suosio pitäisi saada jotenkin laskemaan niin auttaisikohan se?
Käyttäjätaso 1
Siis miten siinä ei muka päästäisi riittävän hyvään käyttökokemukseen, jos se paikallinen tallennus tuodaan noiden olemassaolevien palveluiden RINNALLE. Ettekö te siellä Elisalla ymmärrä, että ei tässä varmasti kukaan halua tätä nykyistä pilvipalvelua tällä paikallisella tallennuksella korvata, vaan tuoda sen siihen rinnalle, jotta esim. maksukanavien tallennus onnistuisi. Kyllä teillä on typerää porukkaa töissä.
Käyttäjätaso 3
Ajattelisikohan Elisa sitä, että asiakas laittaa oman ulkoisen kiintolevyn boksiin kiinni ja sitten kun se särkyy asiakas menee valittamaan Elisalle siitä ja vaatimaan korvauksia. Ja sitten asiakas on pahalla tuulella kun nauhoitukset katosi ja ei saanut korvauksia.

Mitenkähän on esim. DNA:lla kun sen paremmassa boksissa on sisäinen kiintolevy, jolle voi tallentaa käsittääkseni aivan kaikki.
Käyttäjätaso 7
Sisäisessä kiintolevyssä on se ongelma, et ku boksi menee vaihtoon, niin salatut ohjelmat katoo. Salauksen purku toimii vain alkuepräisen boksin ja kovon yhdistelmällä.
Maksukanavien tallennus pilveen, niin ei tarvita tätäkään ulkoista tallennusta.
Ei pitäisi olla edes niin kova vääntö noiden tarjoajienkaan kanssa jos vielä joku softan pätkä estäisi katselun muilla vehkeillä kuin boxilla.
Ulkoinen tallennus on muuten kätevä, mutta useamman ohjelman yhtäaikainen tallennus ja mahdolliset laiterikot voivat aiheuttaa v-käyrän nousua.
Mutta jotenkin niitä maksukanavien ohjelmia pitää saada myöhempään katseluun.
Käyttäjätaso 2
Nyt jo sentään päästy niin pitkälle, että Viasatin urheilukanavat ovat 7pvää lähetyshetkessä ns. arkistossa uudelleen katsottavana koko kyseisen ajan. Tuo paikallinen tallennus olisi todella toivottava ominaisuus, sillä nyt otin kaikki maksukanavat viihteen kautta, aiemmin oli kaapeliboxi joka nyt siis toimettomana tuossa vieressä.
6kk kanavapaketti-määräaikaisuuksien jälkeen on edessä ilmeisesti paluu kaapeliboxiin, koska tuo tallennus kaikilta maksukanavilta on kuitenkin niin iso osa omaa käyttöäni. Vaikka tämä mobiililaitteilla katseltavat suoratoistourheilut ovatkin todeilla hieno lisä nykyiseen palettiin. Ehkäpä voi käydä myös niin että Viasat jää viihteen kautta katsottavaksi ja kaikki muut kaapeliboxiin...

Osallistu keskusteluun